Politiek

Wéér plofkraak, wéér door ‘mannen op scooter’, wéér huizen en winkels zwaarbeschadigd

05-11-2020 10:28

Foto via Good Free Photos.

In het ‘veilige’ en ‘goed georganiseerde’ Nederland ‘waar de cellen leegstaan’ is in de nacht van woensdag op donderdag wéér een plofkraak gepleegd op een pinautomaat. Ditmaal in Hilversum. De daders, volgens getuigen ‘mannen op een scooter’ gebruikten zoveel explosieven dat de ravage enorm is. Naastgelegen winkels en bovengelegen appartementen moesten worden ontruimd. Ook moest de explosievenopruimingsdienst achtergebleven explosieven onschadelijk maken.

Het aantal gepleegde plofkraken in Nederland is inmiddels gigantisch en lijkt het al even gigantische aantal autobranden naar de kroon te steken. Alleen al in Amsterdam werden sinds 2018 maarliefst 25 plofkraken gepleegd en werden zeven pogingen tot plofkraak ondernomen. Landelijk staat de teller van het aantal plofkraken inmiddels boven de 100. In februari(!) van dit jaar werden al 95 plofkraken geteld. (In Duitsland, vlak over de grens, is inmiddels sprake van een plofkraaktsunami, de daders zijn op een enkele uitzondering na Nederlanders.)

De daders worden zelden tot nooit gepakt, laat staan op tijd tegengehouden. Wel worden de plofkrakers steeds gewelddadiger en worden steeds zwaardere explosieven gebruikt. Dat er nog geen onschuldige slachtoffers zijn gevallen is slechts een kwestie van tijd, maar dan zullen de MSM zeker wel om ‘verbinding en dialoog’ vragen, zal er een stille tocht worden gehouden, zal een filmpje van iemand die piano speelt viraal gaan en worden alle burgers opgeroepen toch vooral niet te vergeten dat Nederland verder een heel fijn en goed georganiseerd land is waar de cellen leegstaan en de misdaad daalt (vooral omdat steeds minder mensen aangifte doen).

De kans dat banken als ”’oplossing”’ nu nog meer pinautomaten gaan verwijderen loopt inmiddels tegen de 100%.