Binnenland

Video – ”’Jongeren”’ slaan man invalide voor ogen tienjarig dochtertje

11-11-2020 11:00

Het korte lontje van de jeugd van tegenwoordig manifesteert zich weer eens & not in a good way maar op weerzinwekkende wijze.

Uit Opsporing Verzocht:

Drie jonge mannen die in een rode Citroën C1 reden, hebben in Zuid Limburg een man vermoedelijk blijvend invalide geslagen. Dit gebeurde bij een verkeersruzie, op zondagmiddag 1 november 2020 op de N300 richting Hoensbroek. Er is al een verdachte aangehouden, maar wie zijn de andere twee?

Het slachtoffer reed die middag – samen met zijn 10-jarige dochter – vanaf een manege naar huis. Rond 14.30 uur stopte hij bij de superrotonde richting Brunssum, toen links van hem de rode Citroën C1 stopte.

Bij het op groen springen van het verkeerslicht trokken beide auto’s tegelijk op, maar het slachtoffer werd vervolgens afgesneden door de bestuurder van de C1. Verderop ontstond commotie toen beide auto’s stopten op de snelweg richting Hoensbroek.

Het slachtoffer werd daarna door de inzittenden van de rode auto meerdere keren geslagen. Eén van hen gaf de man zo’n harde klap in zijn gezicht dat hij bewusteloos raakte. Daarna werd het slachtoffer, voor de ogen van zijn dochter, nog een aantal keer hard in het gezicht geslagen.

HET SIGNALEMENT

De twee jonge mannen die nog worden gezocht, hadden allebei een petje op en zijn redelijk smal van postuur. Zij zouden een lichte huidskleur hebben, mogelijk rond 20 jaar oud zijn en met een lokaal accent spreken. Eén van hen had donkerblond haar.