U zond in, weekendeditie: ‘Het is namelijk al lang mogelijk om een chip in een vaccinatie te doen’

22-11-2020 12:05

***

Jurriaen Maessen schrijft flamboyant. Alleen, zoals vaker met schrijvers, hij denkt niet flamboyant.
Nu treedt hij in gedachten op als gepromoveerd socioloog: Zwarte Piet aanhangers eindigen bij Hitler.

Wheahhhh, oude koek. Uitgedroogde koek zelfs. Met schimmelresten.

Als echte socioloog zeg ik: links was het sluitstuk van de katholieke emancipatie. Daarna kwamen nog wat Veghelse nabranders. Van Jurriaen Maessen. Die overigens flamboyant schrijft.

***

Beste redactie,

Wellicht vindt u het interessant, en kunt u er wat mee, om openbaar te maken hoe bij de PVV wordt omgegaan met het “vrije woord”. Een kernprincipe van deze beweging, zeggen ze, maar als ze zelf onderwerp zijn van kritiek, wordt er naar de politie gestapt om een “aangifte” te doen. Ongeveer hetzelfde alsof Jesse Klaver van GL een benzine slurpende SUV zou aanschaffen of van der Staaij van de SGP zou gaan pleiten voor meer bordelen op zondag. Maar bij de PVV kan dat dus. En alsof dat nog niet genoeg is: ook in die “aangifte” nog leugenachtige verklaringen afleggen en vervolgens publiekelijk ontkennen de “aangifte” ooit te hebben gedaan.

Ook aardig om te zien, wie van de PVV allemaal al het veld hadden moeten ruimen omdat er iets werd gezegd wat niet beviel.

Ik zou zeggen: neem kennis van de inhoud van de bijlagen en verwonder en verbaas u. En dat allemaal met de belangeloze medewerking van Hendrik-Jan Talsma, OvJ, en kandidaat-lid voor de EK voor de CU (nr. 5 op de lijst). Die zich niet alleen, om politieke reden, als loopjongen van de PVV heeft laten gebruiken, maar ook bewijsbaar liegt om zijn eigen straatje schoon te kunnen vegen. Zo gaat dat dus in “rechtsstaat” Nederland. En Wilders maar huilen dat hij wordt vervolgd, deze zelf benoemde “kampioen van het vrije woord”.

Ik zou willen adviseren: ontmasker de leugens, de hypocrisie en de dubbele moraal van zowel de PVV als het OM.

Met vriendelijke groet,

***

ZIELIGE IDIOOT

***

Geachte heer, mevrouw,
Zoals bijna elke dag lees ik het “Briefje van Jan”. Wanneer het gaat om vaccinatie en wappies denk ik dat Jan zich iets meer moet verdiepen hierin en wellicht onderzoek moet doen in het kader van onafhankelijkheid.

https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218

Het is namelijk al lang mogelijk om een chip in een vaccinatie te doen iets waar de TU Delft en Universiteit in Leiden mee bezig zijn en helpen ontwikkelen (nanotechnologie) . IN de bovenstaande link ziet U inmiddels het resultaat.

In het laatste stuk van Jan (uiteraard goed) staat wel een tekst die mij verbaast zeker met de mogelijkheden die er al lang zijn

Hieronder een stukje tekst uit zijn “briefje van Jan”:
“Ten eerste door mij ‘anti-vaxxer’ te noemen. Als ik geen prik haal, krijg ik hetzelfde etiket als die koekwausen die beweren dat in het vaccin een chip zit die me voor eeuwig traceerbaar en misschien zelfs stuurbaar maakt voor en door Bill Gates of die regeringsleiders die misbruikte kinderen opeten.”

Wellicht kunt U uw goede journalist met deze informatie voorzien.

Met vriendelijke groet,

***

Ik heb me totaal vergist in TPO. Helemaal niet mijn ding. Ik zoek het in een andere hoek.

***

***

[email protected]