Politiek

Nieuw in openluchtgesticht Amsterdam: kerstlichtjespolitie, inclusief kerstlichtjesmeldplicht

01-12-2020 23:19

Dit was Rudolf. Rudolf dacht zomaar even wat kerstverlichting op te hangen in Amsterdam. Domdomdomdomdomme Rudolf. Wees geen Rudolf.

Telt u even mee? In Amsterdam zijn of worden verboden: vuurwerk, roken binnen, roken buiten, Zwarte Piet, Roetveegpiet, staan op het terras, te succesvol zijn, een benzine-auto bezitten, winst maken, met de benzine-auto binnen de ring komen, ondernemen, vrije sector wonen, lol maken, van het leven genieten, sowieso genieten, houtkachels, terrasverwarmers, vastgoedbezit, met meer dan 12 mensen op een bootje zitten, reclame aan de gevel hangen, hoer zijn, sekshuis danwel gokhol exploiteren, blank zijn, hetereoseksueel zijn, man zijn, cisgender zijn, de letters Iamsterdam, iets met kunst en/of cultuur doen zonder nadrukkelijk intersectioneel-multicultureel-inclusief te deugen, FvD stemmen en natuurlijk de verkeerde mening hebben, uiten of zelfs maar denken.

Dit jaar komt daar nóg een verbod bij: het verbod op zomaar zelf uitmaken hoeveel en welke kerstlichtjes je op welke wijze aan je huis hangt. Want als iedereen in Amsterdam helemaal zelf gaat beslissen hoe de kerstlichtjes worden opgehangen wordt het binnen no time véél te vrolijk en gezellig en dat moeten ze niet met z’n allen willen in de lieve stad van zuur fatsoen en verbitterde rancunehoop waar een motherfucking jaarlijkse LICHTTOUR die weken duurt wél gewoon mag omdat het gesubsidieerde ‘kunst’ is maar als het vollek twee dagen per jaar knipperende lampjes en een HOHOHO-roepende lichtgevende kerstman van zes meter hoog aan zijn betonplatenwoninkje in Noord spijkert dan mag dat natuurlijk niet en wordt de KERSTLAMPJESPOLITIE op ze afgestuurd of ze wel een vergunning hebben gekregen van het gemeentelijk kerstlichtjesbureau.

Kortom: wie in Amsterdam woont en kerstlichtjes wil ophangen in tuin, aan gevel, in winkel, etc. moet eerst langs de gemeente een kerstlichtjesplan indienen alwaar grijze ambtenaren een vergunning voor de kerstlampenhandel zullen afgeven te ja of te nee. En reken maar dat te frivool, te veel licht, te veel kleur en te veel knipperdeknipper nevernooitniet een vergunning gaat krijgen van de kerstlampjespolitie.

Want uitbundigheid lijkt godverdomme wel individualisme! Individualisme in zo’n lieve stad van gelijkheid en hoop, dat nooit! Alsof die goelag aan het IJ helemaal voor niks gezuiverd is van individualisten en andere individuen die gewoon zelf kunnen nadenken en geen steeds verder uitbreidende staat nodig hebben die ze komt betuttelen welke vegaburgers ze niet mogen eten op een verboden barbecue in een tweede huis dat moet worden afgestaan aan krakende asielzoekers voordat de toko wegzakt door eroderende Dijksma-kades- en bruggen.

Kerstverlichting zonder tussenkomst van de Weihnachtenkulturkammer ist Chaos aber, aber, aber ORDNUNG MUSS SEIN JA!

Pregunta: hoe gaat dit verbod op fascistisch kerstlichtjesgebruik in Amsterdam worden gehandhaafd dan?

Repuesta: gewoon, met kerstlichtjeshandhavers! De ene boa is immers de andere niet, ook niet tijdens de feestdagen.

Kent u een stiekeme kerstverlichtingversierder? Geef hem/haar, desgewenst anoniem, aan bij uw plaatselijke kerstgedachtenpolizei! Hoge beloning!

LOLbonus van Nieuwnieuws: