Politiek

Nee sorry, wij worden écht niet betaald door Soros of H. M. van den Brink

03-12-2020 12:58

H. M. van den Brink.

Beste TPO’er,

Word snel lid, want het geld raakt op!

In tegenstelling tot wat vaak wordt gesuggereerd door voormalige gedoodverfde jeune premiers en andere complotdenkers, worden wij niet betaald door George Soros, het joodse wereldcomplot, Illuminati, H.M. van den Brink, Frolo van Jolo, de Rothschildts, Kartelstutter BV, Stichting Vrienden van Joris Demmink, Bilderberg, Beatrix, Epstein, de NPO in het algemeen en Marcel Gelauff in het bijzonder, Killary, de NWO, de Cabal of aanverwante trawanten.

Nee, wij moeten werken voor ons geld, maar dat doen we graag voor u.

Word dus lid van TPO+!

Anders had u misschien helemaal gemist dat een programma als WNL op Zondag ongeveer zo rechts is als een kaboutervrouwtje dat met een linnen tasje paddestoelen zoekt om te doneren aan Rutger Groot Wassinks lokale illegalenhotel terwijl ze ondertussen de Internationale zingt.

Of dat de implosie van Forum voor Democratie slecht nieuws is voor D66, een partij zonder ideeën, die alleen maar bestaat door te ageren tegen partijen en kiezers die het niet met D66 eens zijn.

En wat dacht u van deze vlijmscherpe analyse die maar al te eenvoudig aantoont dat radicalisme en extremisme totaal niet alleen bij FvD voorkomen, maar ziekten zijn die woekeren in vele politieke jongerenorganisaties.

Dat zijn dus excellente redenen om lid te worden van TPO+!

En als de moed u helemaal in de schoenen zakt, kan u altijd nog lezen waarom het een heel goed idee is om juist nu op de PvdA te stemmen. Lezen op eigen risico.

En natuurlijk abonnee worden op eigen risico! Choqueer uzelf voor nog geen drie euro per maand!

Hoogachtend,

Bert Brussen

(Deze bedelbrief werd eerder verstuurd als TPO Nieuwsbrief.)