U zond in, weekendeditie: ‘Jullie hebben verzuimd een meer holistisch beeld van het Forum te geven’

06-12-2020 14:02

***

Graag ontvang ik de geschreven stukjes op mijn mailadres

Met vr groet

***

Dank voor jullie scherpe beschrijving. Zonder een “snelle mening “ .

U mag gerust weten; ik vind het een “koningsmoord” . Niet letterlijk zoals dat eeuwenlang ging ( in Europa tot pak hem beet 1800).

Ik blijf de heer Baudet een zeer goed politicus vinden. En zal hem dat via geeigende kanalen ook laten weten.

Nogmaals dank … ook voor de onderkoelde beschrijving van viswijf Nanninga …

***

(Extreem) Rechts en het FVD zijn niet gevaarlijk. Zij plegen geen aanslagen zoals extreem Links, wat samenwerkt met de Moslimbroederschap (criminele organisatie), wel doet en dat niet alleen in het M. O. maar ook bij ons!
VVD dat samen loopt met Extreem links en ons wil omvolken en Rutte die als dictator optreedt is wel echt gevaarlijk voor het voortbestaan van een veilig land. Van onze linkse dictators MOETEN we van alles. Van Baudet en Wilders krijgen we ons geld en baan terug. De dictators houden dat tegen!

***

Baudet is geen gevaar voor ons Nederland, maar een groot gevaar komt uit de extreem linkse moslim socialistisch hoek willen een DDR. Groen Links en D66 zijn afbraakpartijtjes. Klaver is een dictator en anti Joods net als D66. Dus echte racisten. Volksstammen, die elkaar bevechten in Afrika zijn racistisch. De blanke man wordt verjaagd.

***

Ik vind over het algemeen dat TPO een genuanceerd verhaal heeft. Soms en zeker in het geval van FVD slaan jullie een verkeerde weg in. TPO kiest zo duidelijk voor Annebel Nanninga (wellicht logisch om een oud columniste zo onvoorwaardelijk te steunen) maar ik mis de neutraliteit die bijvoorbeeld iemand als Kees de Kort wel heeft.

***

Jullie hebben redelijk verzuimd om Baudet een fatsoenlijk forum te geven en een meer holistisch beeld van het Forum te geven. Jammer maar ik haak af.

***

Ben heel blij met jullie bestaan Helaas zit ik fiks in de schulden anders eas ik allang lid geworden
Hoop dat vele anderen dat wel doen Verl succes en dank

***

Dat zo’n misselijk ventje het voor elkaar krijgt te parasiteren op het talent van Veelo is toch opvallend. Je kan TPO beter BBO noemen, etterbak.

***

***

[email protected]