U zond in, weekendeditie: ‘Kan heer Aalberts niet achter de betaalmuur?’

13-12-2020 11:30

Kunnen jullie de bijdragen van de heer Aalberts niet achter de betaalmuur van TPO zetten??

Bij voorbaat dank.

***

Beste redactie.

Ooit was The Post online een onafhankelijke krant die door rechts Nederland als alternatief gezien werd. Helaas is daar niets meer van over. De manier waarop men Thierry Baudet ongenadig en onterecht heeft aangevallen slaat alles en zet TPO in hetzelfde rijtje als het AD NRC VK Trouw enz. Alleen het briefje van Jan kan men nog waarderen maar voor de rest is duidelijk dat het linkse journaille ook TPO veroverd heeft,jammer. Thierry gaat het weer winnen hij heeft heel veel sympathie opgewekt nu en terecht. De meeste partijen hebben veel minder leden dan Thierry aan voorstemmers heeft in zijn partij. Die beweging gaat zich de komende tijd zeker doorzetten ondanks alle aanvallen van de linkse mainstream media inclusief de TPO.

Ik hoor dat velen de ondersteuning van de TPO laten vervallen. Terecht het is niet mee de TPO van een jaar of wat geleden. Het voegt niets meer toe. En de steeds weer herhalende “journalist ” tegen Baudet is een lachertje en papegaait zijn eigen teksten steeds weer na.

Nogmaals jammer voor het briefje van Jan. Maar misschien koppelt die zich ook maar beter los. Want het lijkt een roepende in de woestijn van de TPO.

***

Beste redactie van TPO,

Ik ben aanvankelijk lid geworden omdat TPO een frisse mening leek te hebben.

Maar waarom zou ik lid blijven van TPO, als de Telegraaf, nrc of Volkskrant goedkoper is. Jullie hebben exact dezelfde opinie. Zijn jullie dezelfde krant?

Ik heb er enorm spijt van dat ik een aantal jaren een abonnement op jullie genomen heb en neem met plezier afscheid van deze pulp.

***

HAIKU VOOR VREEMDE TIJDEN

Amerigo of Rosinante,
Sputnik of Moderna,
Ik vrees het eerste,
Hoop het laatste,
Als het niet me oom is,
Dan me tante….

de Sint

***

Waar blijft Vrij Rechts na Vrij Links?

***

The destruction of the Jewish people is not genocide
https://politicalaspects.wordpress.com/2013/12/20/the-destruction-of-the-jewish-people-is-not-genocide/

Micha van Tongeren heeft dus gelijk, in zijn interpretatie van het oorspronkelijk begrip ‘genocide’. Het ging destijds over ‘cultuur-vernietiging’, zoals bijvoorbeeld Martin Bosma dat zou opvatten. Hij vergeet echter te vermelden, dat de wetgeving deze oorspronkelijke definite niet volgt. Zijn ICTY quote is ook misleidend, het ICTY heeft die redenering juist verworpen.

Ik vind overigens dat het onderwerp meer aandacht verdient, omdat het bij de PVV zo zwaar weegt.

***

HAAKSBERGEN IS HET JERUZALEM VAN TWENTE!

DEUS VULT!

***

***

[email protected]