Binnenland

Mensen in witte pakken waarschuwen Nederland voor Agenda 21 en de globale elite

15-12-2020 12:53

Guerilla Mask Force Nederland in actie

De pandemie maakt maar rare dingen los bij de mensen. Vlak nadat Premier Mark Rutte het volk had ingelicht over de laatste lockdownmaatregelen ging Guerilla Mask Force Nederland de straat op.

Verkleed in witte beschermende kleding hielden zij een zogeheten ‘slavenmars’ om de bevolking te waarschuwen voor de globale elite. Deze zou via het project Agenda 21 van de Verenigde Naties proberen om de wereldbevolking te controleren en te verminderen.

Guerilla Mask Force Nederland liet zich onder andere in Enschede en Winterswijk zien. Naast spandoeken werd het protest ook vergezeld door een monotone robotstem. Deze sprak opbeurende teksten zoals: “Zelf nadenken brengt het algemeen welzijn in gevaar”, “Alleen laten sterven is naastenliefde”, “Alleen eenzaamheid is veilig”, “Wees altijd gehoorzaam” en “Offer alles op voor hygiëne.”

Tekst loopt onder tweet door.

Eerder liet de groep ook al van zich horen in Eindhoven en Tilburg. Ook in Zaandam werd een poging tot protest ondernomen. Helaas liepen de deelnemers in die laatste gemeente er te verloren bij om indruk te maken.

Volgens het Algemeen Dagblad gaat het om een ‘kunstzinnig protest’ dat is overgewaaid vanuit Zwitserland en Duitsland. Ondanks de macht van de globale elite verliepen de protesten rustig. Nadat agenten met de demonstranten had gesproken gingen ze weer naar huis.

We leven maar in rare tijden: