Nieuws

BRIEFJE VAN KEES – Aan prinses Beatrix

27-12-2020 09:31

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Koninklijke Hoogheid,

In tegenstelling tot mijn broer Jan ben ik een groot aanhanger van de monarchie.

Het doet mij dan ook ontzettend pijn dat dit weekend de aanval op uw lieve schoondochters is geopend.

Raoul du Pré, de chef politieke redactie van de Volkskrant, ging opeens citeren uit een tot nu toe volstrekt onontdekt gebleven boekje van ene P.G. Kroeger.

Dat boekje gaat eigenlijk over het CDA in de 21ste eeuw, maar die meneer Kroeger vond het nodig uw lieve schoondochter Mabel er met de haren bij te slepen. En die Du Pré van de Volkskrant vond het nodig een naargeestige roddel over uw lieve schoondochter Mabel (nota bene zonder hoor en wederhoor toe te passen bij de betrokkenen) aan de openbaarheid prijs te geven.

Ik neem aan dat u het boekje van die meneer Kroeger niet zelf gaat kopen om het op te zoeken, dus ik zal u even tonen op welke manier uw lieve schoondochter Mabel wordt belasterd door die meneer Kroeger. Voor uw beeldvorming: de premier in kwestie was Jan-Peter Balkenende en de JOVD-voorzitter en latere staatssecretaris was Mark Rutte.

 

Dit doet mij zó’n pijn, koninklijke hoogheid.

Hier wordt uw lieve schoondochter Mabel, op basis van niet meer dan een roddel, weggezet als een stalker en drugsgebruiker!

En zoals u weet: een ongeluk komt nooit alleen.

Zeker niet in het land waar de leugen regeert.

Dus meldde zich in het Twitter-riool nóg iemand om uw familie, in dit geval uw lieve schoondochter Máxima, te schande te maken.

Deze vuilspuiterij kwam van Hein Westerouen van Meeteren, een voormalig verslaggever van NRC Handelsblad en voormalig kandidaat-lijsttrekker van D66.

Deze ‘Van Meeteren’ vond het nodig uw lieve schoondochter Máxima te besmeuren door een roddel over haar ‘toenadering’ tot de Italiaanse oud-premier Silvio Berlusconi.

Kijkt u maar:

 

 

En dan nog glashard beweren dat die Italiaanse vrouwenomnivoor uw lieve schoondochter Máxima afwéés ook.

Wat een gemene rotstreek!

Ik kan me voorstellen dat uw weekend door het gedrag van dit soort plebejers anders eindigt dan u het zich tevoren had voorgesteld.

En dat spijt mij bijzonder voor u.

Het wachten is nu op onthullingen uit de kringen van de Volkskrant en D66 over uw lieve schoondochter Laurentien.

Het zal toch niet zo zijn dat we binnenkort te horen krijgen dat er op een adellijk partijtje waar zij zich ooit naar binnen drong, werd gedobbeld met als inzet haar ontmaagding ofzo?

En dat de verliezer het moest doen.

Groet,

Kees Dijkgraaf

PS. Een aardigheidje om het leed enigszins te verzachten, koninklijke hoogheid.

(Advertentie)

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en/of incidentele giften (voor mevrouw Dijkgraaf). Waarvoor dank! (Kopen via mijn partnerlink bij Bol.com wordt ook gewaardeerd)