U zond in, weekendeditie: ‘Ik vind deze site echt ongepast, en er wordt ook gevloekt’

03-01-2021 11:53

***

 

Ik vind deze site echt ongepast. Eigenlijk had ik het anders verwacht, maar helaas…..en er wordt ook gevloekt, waarom eigenlijk?

***

Al dat rare engels…. Spreektocg je moerstaal/ weke, content etc. etc. Doe gewoon.

***

Geachte……

Het vertrouwen in de koning is enorm gekelderd dit jaar door alle rare fratsen, en ook door de enorme kosten, betaalt door de belastingbetaler.

Tijd om afscheid te nemen van deze familie, en op naar (leve) de republiek.

In een republiek ontvangt de president, een salaris volgens de normering topinkomens.
Zijn moeder, vrouw en oudste zoon of dochter, hoeven zoals het nu gaat, niet door belastingbetaler te worden onderhouden. Dit betaalt meneer of mevrouw de president uit eigen zak.
Stukken en stukken….. goedkoper.

***

Beste Freek,

Er staat te lezen dat u een goede onderzoek journalist bent.

Jammer, maar daar ben ik niet mee eens.

U breekt met goede journalistiek en heeft in het artikel :

Drutense pastoor: ‘coronavaccin is chemisch en heeft misschien wel 30 bijwerkingen’

Katholieke kerk gelooft nog wel in prikken

Door: Freek de Swart , 16:03, 29 december 2020

geen hoor en wederhoor toegepast.

Uw artikel bevat ook onjuistheden hierdoor.

Jammer, dat u niet correct uit het woord ter overweging heb willen citeren,

Misschien ook niet er naar hebt geluisterd terwijl deze gewoon online staat,

maar uw eigen verhaal is belangrijker in het artikel dan recht doen aan wat ter overweging gezegd

is aan de deelnemers van de eucharistie van de vierde zondag van de Advent.

Met het nieuwe jaar inzicht en mensen goede voornemens maken heb ik er voor u een journalistiek goede.

L.D. A.D. 2021.

Pastoor H.

***

Die Bert. De razende dominee van de kanselculture. Die tiert het evangelie. Die snijdt de geest van dit laffe volkje in duizend stukjes om ze vervolgens samengebald tot prop in een hoek te gooien.

Ik weet niet precies wat hij zei maar de strekking is: calvinistische hoerenzonen, ga voor de spiegel staan en probeer nou eens voor een keer je valse spiegelbeeld met een welgemikte vuistslag in scherven te meppen. Jullie egoistisch volgzaam volkje van Anne Frankverraders, geldhandelaren en smerige uitbuiters afgedekt met kerkgang.

Blijft over waarom hijzelf die valse neef van een Chris Aalbers gedoogt. Die moet iets weten. Zoals alle Nederlanders bang zijn voor elkaar. Dat zou toch niet?

Maar eigenlijk is Bert dus een papieren Youp. En dat is toch wel een compliment.

Vriendelijke groet

***

Hallo,

De griep is praktisch verdwenen dit seizoen. De maatregelen werken blijkbaar goed, en worden ook goed opgevolgd door de bevolking.

Het zijn alleen blijkbaar de verkeerde maatregelen voor Covid :-)

Happy New Year!

***

Gelukkig 2021 allemaal, haha

***

Code Oranje kopieert GroenLinks- campagne… letterlijk.

***

Beste redactie.

Ooit was The Post online een onafhankelijke krant die door rechts Nederland als alternatief gezien werd. Helaas is daar niets meer van over. De manier waarop men Thierry Baudet ongenadig en onterecht heeft aangevallen slaat alles en zet TPO in hetzelfde rijtje als het AD NRC VK Trouw enz. Alleen het briefje van Jan kan men nog waarderen maar voor de rest is duidelijk dat het linkse journaille ook TPO veroverd heeft,jammer. Thierry gaat het weer winnen hij heeft heel veel sympathie opgewekt nu en terecht. De meeste partijen hebben veel minder leden dan Thierry aan voorstemmers heeft in zijn partij. Die beweging gaat zich de komende tijd zeker doorzetten ondanks alle aanvallen van de linkse mainstream media inclusief de TPO.

Ik hoor dat velen de ondersteuning van de TPO laten vervallen. Terecht het is niet mee de TPO van een jaar of wat geleden. Het voegt niets meer toe. En de steeds weer herhalende “journalist ” tegen Baudet is een lachertje en papegaait zijn eigen teksten steeds weer na.

Nogmaals jammer voor het briefje van Jan. Maar misschien koppelt die zich ook maar beter los. Want het lijkt een roepende in de woestijn van de TPO.

***

Ik hoor alleen veel reacties en ga ze echt niet tellen. Getallen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst, En met zo’n blijvende haatmachine als ik meen een Derksen winnen jullie helemaal niets want zelfs de meest neutrale lezer trekt daarover zijn wenkbrauwen op. Ik keek geregeld op TPO maar dat is inmiddels nog maar zelden. Als het is dan voor briefje van jan. De andere zaken vind ik ook bij het AD NRC en aanverwant en voegen niets meer toe. Ik zie in ieder geval geen meerwaarde meer, uitgezonderd het briefje van Jan. Maar wat een reactie zeg : Nu jij? Zijn we met een competitie bezig. Ik spreek alleen uit dat hetgeen jullie nu mee bezig zijn is het nastreven bij de linkse mainstream media te behoren. Nogmaals er is geen verschil meer. Daarmee is jullie eigenheid weg . Zeker met de reactie van die meneer Derksen. Die moet wel een ziekelijke aanvaring met Baudet gehad hebben anders fabriceer je niet zo n ongebreidelde haat niet tegen een politicus. Wat hij verder produceert zal FvD ers niet meer beïnvloeden denk ik. Eerder denk ik dat die man een persoonlijk probleem heeft. Is hij zijn liefje aan Baudet kwijtgeraakt of zo? Met zoveel overmatige haat zou ik toch een keer een psycholoog raadplegen want die man heeft een echt probleem denk ik.

Maar voor mij heeft TPO echt afgedaan en ik weet een aantal mensen met mij. Veel mensen rekenen nu op ON zodat er echte alternatieven zijn voor de zeer eenzijdige propaganda van de mainstream media inmiddels inclusief TPO. En verder ben ik dus niet met een competitie bezig maar beperk ik me tot mijn ervaringen met TPO die mij er nu van afkeren.

Helaas ook voor meneer Derksen. Alle haat die hij nu nog produceert lees ik en steeds meer mensen ook niet meer.
Ik vraag me af wie hij daar nog wel mee bereikt. Zelfs tegenstanders van Baudet zullen denken Daar heb je hem weer en weten inmiddels wel wat hij produceert of denkt hij dat die schuimbekkend de verhalen tegen Baudet zitten te lezen! Voorstanders van Baudet denken hetzelfde en lezen het niet meer. Graag normale berichtgeving en niet zo’n onzin. Maar Jan hoop ik dat nog een poosje doorgaat.

***

Het hoeft helemaal geen kwaliteits tekst te zijn al ligt dat natuurlijk aan de eigen maatstaven die je aanlegt. Volgens mij is de kwaliteit niet afhankelijk ervan of je het met de tekst eens bent of niet. Belangrijk is of hetgeen erin staat klopt en daar is helaas weinig op af te dingen. “kwaliteitsloze kuttekst” is de aandacht afleiden van wat erin staat.

Maar ik ben al afgehaakt voor TPO en zal het ook niet meer verder uitdragen. Dus doe verder geen moeite . Deze tekst gaat toch wel het land door. Ik heb hem al doorgezet naar 83 adressen en weet dat hij daar op zijn inhoud beoordeelt zal worden en verder gestuurd..

Er is een oud spreekwoord| Te felle “satire”of teksten slaan altijd op jezelf terug. Dat is bij TPO ook het geval en vooral de zeer eenzijdige keuzes die daarbij gemaakt worden. Jammer dat jullie onafhankelijke instelling in het verleden onder discutabele linkse invloed is komen te staan.

Maar nogmaals doe geen moeite meer. ik zal TPO alleen nog maar aantikken als het t briefje van jan betreft.

***

Zoals ik al schreef zou ik niet meer naar TPO kijken en heb dat ook niet meer gedaan behalve als jullie het lezen van het briefje van Jan bedoelen dan wel . Maar dat bekijk ik niet via TPO maar via de twitter en kom er dan op. Ik schreef al dat de kleur van de oorspronkelijke TPO compleet verbleekt is en niets meer toevoegt aan het rijtje AD NRC Trouw een aanverwant. Ooit was dat anders. De aanleiding ertoe dat ik nog eens ging kijken was de opmerking van Jan die al enigszins denigrerend overkwam over ene Aalbers. Ik dacht eigenlijk meteen, dat zal wel die gast zijn die tegen de FVD is. Dus ik heb daar maar eens kort naar gekeken maar heb het einde niet gehaald. Ik had het nooit eerder gezien maar wel van horen zeggen. Wat is dit nu voor niveau? Jullie hadden het over kwaliteit. Dit is gewoon een soort haat machine die niet eens een debat met die advocaat van FvD aandurfde en kennelijk alleen maar wat losgeslagen satire produceert. Ik keek al niet meer naar de TPO maar met dit soort bocht halen jullie je oorspronkelijke lijn toch wel helemaal omlaag. Jullie waren een
“site” die kritiek had op alles en iedereen die te bekritiseren was zoals DDS nog steeds doet. Dit is gewoon een haatcampagne kennelijk van iemand die zeer eenzijdig is en eigenlijk belachelijk doorzichtig. Als het een vriend van me was zou ik hem een bezoek aan een psychiater aanbevelen. Want die man heeft een probleem. Wat denkt deze man er nu mee te bereiken. Vind hij zichzelf lollig en meent hij zo iets te presteren? Ik denk dat FvD aanhangers daar allang niet meer naar kijken omdat ze toch wel weten wat er voor onzin gespuid wordt. En de tegenstanders van FvD worden zeker ook moe van dit soort eenzijdige rommel. Het ergste vind ik dat het de oorspronkelijke bedoeling van TPO nog verder aantast. Dan hou ik het toch liever op DDS ook die zijn vaak zeer kritisch op FvD en dat is meestal gewoon terecht. Wat me ook zwaar tegenvalt van TPO is het afzetten tegen ON. Ik herken daar veel in van de TPO vroeger. Natuurlijk moet je alles zeer kritisch bekijken maar dat “kritisch” is bij de NPO en NOS veel meer nodig. Jullie snappen net zo goed als ik dat ON die zendmachtiging niet krijgt want het gooit de tactiek van de elite in dit land op straat, en dat kan niet volgens die lui, dus dat gaan ze zeker tegenhouden. Daar gebeurt hetzelfde als inmiddels met de TPO gebeurd is. Wat jullie nog wel als beschrijving gebruiken maar inmiddels helemaal afgebroken is. Jammer. Het was een spreekbuis voor velen en serieus maar hard als het klopte en dat mag. Maar als je dan zo’n filmpje van zo n zeer haatdragende pias ziet?!?!? Doodjammer. Maar ik denk dat ik evenals de opmerking van Jan met een denigrerende ondertoon zou reageren en denken van…….

Maar ik zal weer wegblijven dit was een eenmalig opstapje.

En nogmaals zeer jammer dat het zo verworden is. Het is net als die journalist van NRC waarvan je twee dagen van tevoren al kunt voorspellen wat hij gaat schrijven en dan lees je het dus niet meer.

***

***

[email protected]

 

***