Politiek

Woke-terreur zaait uit naar Duitsland: voortaan verplicht vrouw in raad van bestuur

06-01-2021 12:24

Woke.

Het woke-gif kruipt als bloed waar het niet kan gaan en zaait zich uit als een kwaadaardige tumor. Naar Duitsland bijvoorbeeld, alwaar het voor beursgenoteerde bedrijven voortaan verplicht is tenminste één (1) vrouw (V) in de keuken raad van bestuur te hebben.

In normale tijden zou een overheid die een dergelijke vorm van discrimineren op basis van geslacht verplicht stelt gelijk worden gesteld met iets wat lijkt op fascisme, of gewoon een apartheidsregime, maar dit zijn geen gewone tijden, dit zijn woke tijden.

Daarom zitten beursgenoteerde Duitse bedrijven straks allemaal met een vrouw omdat ze vrouw is in het bestuur en dus niet omdat ze nou eenmaal de beste is. Wat je daar als beursgenoteerd bedrijf aan hebt? Helemaal niks. Maar het deugt wel als een homoseksuele transgenderneger met hoofddoekje die een BNR-podcast presenteert en dat is Heel Belangrijk, deugen. Wie voldoende deugpunten weet te verzamelen mag tijdens de de deugdiensten in de intersectionele woke-kerk helemaal vooraan zitten en ontvangt zodoende als eerste de zegen. Wie als eerste de zegen ontvangt kan toch maar mooi voor het zingen de kerk weer uit.

Wij zitten nog wel met één prangende vraag: mag zo’n tokenvrouw in de raad van bestuur wel part time werken? Anders gaat het wel een heel erg grote klus worden al die vrouwen met deugpuntwaarde te vinden.