U zond in, weekendeditie: ‘Stemmen op de PVV juist een heel sociale daad is’

10-01-2021 11:34

***

Heerlijk eindelijk eerlijke berichtgeving.

***

Vaccingewilligheid. wrd vroeger toch ook niet over gezeurd’? Had misschien wel gemoeten? Lees ‘ns over de miljarden aan schadeclaims en bewijs v aantal beschadigden mensen en nu de gugantische aantallen slachtoffers en hoe ‘moderne ziektes, allemaal immuunsysteem en zenuwgestel gerelateerde ziektes, de wereld in wrdn geholpen en in stand gehouden. Tetanusprik: istie wel nodig? Leer eens waar wat Tetanus was… paardenpoep op straat, die al heel lang niet meer voorkomt. Brengt wel €10 p spuit op. En koningshuis WW2 nog leuk? Wisten wat er aankwam dus voldoende tijd om de benen te nemen, voordat het volk t werd verteld. En waarom werden we zomaar overgedragen ad vijand? Kon niet zonder medewerking vd regering. En NYT is al veel langer in de karaktermoordbusiness: in dienst v woke welke is in dienst v monddoodmaken, in dienst van t ministerie of “truth” Bedoeld om af te schrikken. AT&T bom: tis n 5Ggekkie? omdat de msm dat suggereert? t schijnt nooit een vd woke kant te zijn. Wees eens kritischer. Sla je niet te snel je denkluik weer dicht?

***

Stemmen op de PVV juist een heel sociale daad is. Tien jaar geleden liep Wilders weg uit de formatie, omdat hij zijn hadtekening NIET onder de vernietigende bezuinigingen wilde zetten en is door de andere partijen daarom verketterd. Nu is er een herziening van de jeugdzorg, door de Kamer goed gekeurd, NIET door de PVV, de Kamer loopt nu te hoop en de minister zegt: 2r Kamer jullie waren voor, behalve de PVV. Dit land heeft een soort revolutie nodig!!!

***

Vaccineren als doel verder verspreiding van de besmetting…In landen in Afrika waar het leven gewoon door gaat zonder lockdown bijna geen besmettingen en waarom blijft de uitbraak in vluchtelingenkampen in bv Jordanië, Lesbos en Libanon uit?

***

Bert is echt een goeie jongen. En zijn woede is authentiek. Maar soms merk je toch echt dat hij antidepressiva gebruikt. Mateloos zijn is er echt ook in gradaties.

Want wat is dit nu weer: kijkers van een dom programma uit het vliegtuig gooien. Jee man, beeldspraak prima maar gebruik dan niet de woede van echte oorlogsmisdadigers.

Het mag wel. En als advocaat zou ik voor Bert door het vuur gaan. Maar doe dan wat ik mijn klanten altijd leer:
het woordje “niet” ertussen zetten.

De woede is dan gekoeld maar niet meer binnen het strafrecht. Straks krijgt’ie nog een valslinkse rechter aan zijn kont. Van het autistische type als Hirsch Ballin. Die denken dat woorden maar een betekenis hebben.

Nee Bert: “jouw soort moeten ze NIET vergassen”. Snap je? Ouwe makker van me.

Dit advies was kosteloos.

Vriendelijke groet,

***

En met de Amerikaanse verkiezingen is natuurlijk wel gemanipuleerd. Niet minder dan het CDA met de lijsttrekkersverkiezing of ook het CDA vroeger met hun stemmen oogsten via persoonlijk bezoek aan bejaardenhuizen zoals het tijdens Lubbers toeging. Binnen de wet maar toch echt wel beïnvloeding.

Stemproces bevat ook vrijheid. Die lijkt me hier aangetast.

Het is corruptie van het niveau: dure bijles om de cito te verhogen. Mijn kinderen mochten dat niet. Wel de letter van de wet, niet de geest.

Dus Bert’s woede is leuk. Maar deze spijker is scheef ingeslagen.

Zijn de Amerikaanse verkiezingen beïnvloed? Uiteraard. “Waaaaaat”? “Je zegt dat er gefraudeerd is”.Nee Bert, rustig. “Minder Marokkanen”betekent ook niet dat ze dan maar vergast moeten worden. Je bent overgevoelig voor je eigen interpretatie en ondergevoelig voor wat volkse uitingen.

Wees nooit als de vijand.

Vriendelijke groet,

***

Beste redactie,

Bij deze zeg ik mijn abonnement op.
Ik ben wel klaar met jullie stigmatiserende stukjes.
Het doet mij denken aan de Story en zulk soort pulp blaadjes.

Kunt u mijn opzegging bevestigen?

Hartelijke groet,

***

Beste TPO,

ik heb jullie de afgelopen anderhalf jaar met toewijding en (aanvankelijk) veel bewondering gevolgd, maar na Bert’s laatste artikeltje, dat met die dwangbuis, ben ik meteen he-le-maal klaar met jullie. Erg jammer, want TPO was tot nog toe een van de weinige lichtpuntjes in de inmiddels alom heersende duisternis, wat mij betreft. Als ik Bert goed begrijp mogen dus bijvoorbeeld mensen als Sietske Bergsma, jullie welbekend, met een dwangbuis aan het gesticht in. Ik vind dat stuitend.

Kortom, ik ben weg, en Roderick: Zoek in godsnaam een ander!

Met vriendelijke groet,

***

Geachte…….

Het kabinet laat zich adviseren door veelal, mensen die de wereld bekijken via een microscoop.

Wat deze adviezen van het OMT, en de genomen maatregelen door het kabinet, voor een leed in de echte wereld van gewone mensen teweeg brengt, is voor deze beleidsmakers (technocraten), volledig buiten beeld geraakt.

Ook bij de staatsomroep NPO, de spreekbuis voor de regering, is er nauwelijks aandacht voor gewone mensen, en de gevolgen van de maatregelen.
Ik zie daar alleen maar hotemetoten de rèvu passeren, met hun angstverspreiding.

Ook doen ze bij de NPO (vooral EENVANDAAG opiniepanel), ons geloven dat de vaccinatiebereidheid onder de bevolking enorm hoog is. Wel 75%????

Ik word door deze éénzijdige communicatie en berichtgeving, steeds argwanender.

Een regering, in welke samenstelling dan ook, heeft nou éénmaal baat bij “angst” onder de bevolking.

Als straks de angst voor corona is geweken, dan volgt daarop de volgende angst, van de bestaanszekerheid, baan, inkomen en onderkomen.

M.vr.gr.

***

Bert Brussen heeft gelijk. Columnist zijn is niets anders dan je valse gezicht laten zien met wat bijpassende taal. Waarna de uitgedaagde narcisten in een soort paintball met hagel terug mogen schieten om de slappe lippen van de een, de zure vouwen van de ander of het havo-hoofdje van een adellijke gnoom te raken.
Het is inderdaad Himmlertje spelen aan de rand van de lijkenkuil.

Maar is het nou zo erg en wat is, behalve het amateurisme, het verschil met Berts eigen vuistjes. Goed, hij zit op Tenerife en wij op de Veluwe. Maar hij is toch echt ook onderdeel van dit havo-talencircus met beeld.

Het is als koken, die meningsvorming. Vieze ingrediënten vormen iets lekkers. Wat is dat lekkers? Geen oorlog. Rotkarakters horen uit de evolutie gegooid te worden. En daarvoor is inzicht nodig. Vroeger ging dat via de buurvrouw maar bleef Himmler buiten schot. Nu dus via Twitter. Dat geeft explosie. Met ongerichte duidelijkheid. En uiteindelijk pek en veren voor de niet-adellijke rotzak met overcompensatieprobleem en toch maar havo, een Leo die het eind ook niet haalt en een Zwagerman die haar lege baarmoeder ook zo niet meer gevuld krijgt. B

lijft over slimme Bert: scheldt op alles wat hijzelf het liefste ook doet maar dan met behulp van de apotheek op Gran Canaria. Heeft’ie goed bekeken. Lijkt wel een niet-jood vanuit niet-New York die niet Arnon Grunberg heet.

Vriendelijke groet,

***

Ja Bert, hoe meer BNers, hoe meer zombies in het land. Correlatie. Ik denk beide een gemeenschappelijke oorzaak: domkoppen vreten beeld en worden zo zombies die enkele beeldflarden herkennen als net zo’n ding als zijzelf. Dat worden BN’ers. Jij bent bekend maar geen BN’er. Dat heb je dus mooi voor elkaar, het anti-BN’er schap.

***

Weet je toch, die geweldige explosie van eerlijke rechtvaardigheid?

Nou, wie dat uitpluist komt te weten dat die gekken van gisteren daarbij vergeleken zeer gunstig af zouden hebben gestoken.
Ze moesten elkaar destijds wegtrekken bij het Louvre want dat vonden die geweldige citoyens wel een goed doelwit om in de brand te steken.

En nou wil havo-Bert ons vertellen dat een omgegooide papierstapel met kopieën in tweehonderdfout daarmee vergeleken kan worden.

Havo Bert. Havo, Veluwe en antidepressiva jongen, zullen je altijd achtervolgen.

Groet,

***

Geachte Kamerleden,

Er gaan verse geruchten op social media rond, die ik met u graag wil delen.

Lodewijk Asscher zou namelijk onschuldig zijn, en terecht de afgelopen jaren de media hebben voorgehouden dat hij niet op de hoogte was.

De taken waren goed worden verdeeld. Voordat Asscher verhoord zou worden, moest een hoge ambtenaar enkele dagen te voren het ministerie van SZW laten vallen. Asscher gaf toe dat hij signalen heeft gemist. In een zaak van deze omvang moet het geen probleem zijn om correspondentie en brieven achteraf in elkaar te zetten. zie de notulen die de commissie heeft mogen inzien van de commissie fraudeaanpak.

Asscher zou een deal hebben gesloten. Hij moest de usual suspects uit de wind uit houden (Financiën/AZ). Schijnt dat een ministerschap is beloofd aan Asscher, van waaruit hij de strijd zal aangaan voor een nieuwe verzorgingsstaat, (afschaffen toeslagen).

Asscher in de oppositie, zou uit normaal moeten uithalen tegen de partijen die de keiharde fraude aanpak hebben geïnitieerd, maar niets van dat.

De positie van de huidige ministers veilig stellen en als oppositieleider in de 2e kamer niet te vrezen hebben voor je eigen positie, pakt toch ietsje anders uit.

Het einde is nog lang niet in zicht.

Met vriendelijke groetjes allemaaal,

***

Geachte heer Dijkgraaf,

Chapeau voor uw briefje aan Lodewijk Asscher.
Naar uw en mijn mening, is dit de spijker op z’n kop.
Pak ze aan die ratten.

M.vr.gr.

***

***

 

[email protected]