Politiek

Complotwappie zond in: ‘Krijgt TPO betaald om mild te oordelen over coronavaccin?’

11-01-2021 11:44

Thierry Baudet in zijn huiskamer.

“Beste Bert,

Oprechte vragen van een incidentele donateur:

Is het denkbaar dat jij benaderd wordt door de boven-ons-gestelden met het verzoek mild te oordelen over Corona-maatregelen zoals lockdowns en vaccinaties?

En is het denkbaar dat er vergoedingen/subsidies/betalingen in het vooruitzicht worden gesteld als TPO inderdaad een mild oordeel velt?

Zoals rappers worden betaald om de ‘intellectueel uitgedaagden’ te beïnvloeden, zo is het toch heel wel denkbaar dat media als TPO financieel worden gestimuleerd om het weldenkende deel der natie mee te krijgen in de aangewezen richting.

Ben benieuwd naar je reactie.

Met vriendelijke groet,”

***

Beste wappie,

Oprechte antwoorden van een lizzard shapeshifter:

Zeker, we krijgen subsidie van Soros en natuurlijk van Bill Gates. Vodafone heeft ons benaderd voor samenwerking wat betreft 5G-propaganda maar dat hebben we afgeslagen omdat we uit Moskou ook al de nodige roebels krijgen voor 5G-gerelateerde topics.

Nieuw is de maandelijkse, zei het nog bescheiden, bijdrage in shekels uit Israël telkens als we over vaccineren schrijven. Dat in Israël al 20% is gevaccineerd en dat alle grote telecomproviders op 5G-gebied vuistdiep in Israël zitten is natuurlijk geen toeval, maar dit terzijde.

Met de WHO hebben we niet zoveel contact. We hebben wel eens handjes geschud in Davos maar daar is het wel bij gebleven dus van daar uit geen samenwerking. Ook met het RIVM is samenwerking niet mogelijk: Van Dissel heeft tot vier keer toe geprobeerd geld naar ons over te maken en dat geld ging vier keer naar de verkeerde rekening, toen heb ik het maar opgegeven.

Hoezo, ben je geïnteresseerd in samenwerking?

We kunnen binnenkort ff lunchen als je wilt, ik weet in Washington nog een leuk ”’pizzarestaurant”’ als je begrijpt wat ik bedoel, hahaha.

Laat maar horen!

Vrijmetselaarsgroetjes van Bert Brussen en de rest van de NWO.