Binnenland

Opsporing verzocht: politie zoekt jonge onzekere overvaller van Almeerse supermarkt

13-01-2021 13:41

Overvaller + de trainingsbroek die alles zag

De hermandad in Almere-Buiten wil graag in contact komen met de nerveuze overvaller die op 26 augustus 2020 een Plus supermarkt overviel aan de Meistraat. De jongeman kwam rond 9:10 de winkel binnenlopen met een grote zonnebril op zijn neus en een flink mes in de hand. De crimineel dwong vervolgens twee kassamedewerkers om hem geld te geven. Volgens getuigen is de jongen nog geen 20 jaar en liet hij een weifelende indruk achter. Zijn huid is donker van kleur en zijn postuur tenger.

De jongen droeg verder een Nike-trainingsbroek met op het rechter bovenbeen mogelijk het logo van FC Barcelona in lichtblauw. Daarnaast had de man een jack met capuchon aan en donkerkleurige sportschoenen met lichtere accenten. De plastic tas waar het geld in moest was van JD Sports. De dader vluchtte uiteindelijk met het geld via basisschool Aurora richting het Oostrandpark. Een getuige denkt hem te hebben zien fietsen op een zwarte opoefiets.

Kent u de jonge overvaller? Herkent u dat ietwat verwijfde loopje van hem? Of heeft u die Nike-trainingsbroek wel eens voorbij zien fietsen in de straat? Neem contact op met de politie via: 0800-6070 of anoniem via 0800-7000

De beelden:
https://www.youtube.com/watch?v=kbciVjztKEo