Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Nationaal Comité 4 en 5 mei

22-01-2021 09:31

Geacht Comité,

Balen voor jullie!

Nu Abdelkader Benali zich geheel op eigen initatief en vol overtuiging heeft teruggetrokken voor de de 4 mei-lezing moeten jullie op zoek naar een nieuwe spreker.

Ik snap, ondanks dat ik een boertje van buiten ben, heus wel dat jullie in Woketown 020 niet kunnen aankomen met een broze Jood of Jodin die de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd of een krakende zak botten in de vorm van een blanke man of vrouw die toentertijd zijn of haar leven waagde in het verzet

Dus die suggestie van mij zullen jullie ongetwijfeld naast je neerleggen.

Daarom heb ik een lijstje voor jullie gemaakt met namen waarmee je nog wel met goed fatsoen over de Grachtengordel, door Zuidoost en in Slotermeer kunt aankomen.

Juwelen en accessoires - BEJuwelen en accessoires - BE

Op 5: rapper Appa. Appa is bekend van de uitspraak “Israël doet hetzelfde als nazi-Duitsland” en is dus uitermate gekwalificeerd om op het graf van alle Joodse oorlogsslachtoffers te pissen. Net als Benali.

Op 4: Lil Kleine. Lil Kleine is bevriend met Estelle Cruijff, die de dochter is van de broer van Johan Cruijff, die vroeger voetbalde met Sjaak Swart, die een Jood is, waardoor Lilletje dus een bíjna directe vriendschap onderhoudt met Joden. Net als Benali, die vaak dronken werd met joden.

Over drank gesproken!

Op 3: dj Giel Beelen. Giel Beelen drinkt net als Benali ook vaak te veel en doet dan ook gekke dingen. In zijn geval gaat het dan niet om het maken van foute opmerkingen over Joden, maar om rijden onder invloed. Maar als hij dat door Amsterdam-Zuid doet en er steekt net een man met een keppeltje over, dan moet er wel een heel grote meneer komen die hem van het spreekgestoelte bij de 4 mei-lezing kan afhouden.

Over een heel grote meneer gesproken!

Op 2: Ali B. Ali B.voldoet aan alle kwalificaties die antisemieten op Joden plakken: hij heeft een grote neus, hij is besneden en hij is gek op geld. Onlangs bleek dat hij, als hij zich onbespied waant, gewoon een ordinair stukje Marokkaans straattuig is dat zelfs de vriendelijke zanger Waylon fysiek en verbaal intimideert. Maar het duurt niet lang meer of de rechthebbende van The Voice of Holland heeft dat materiaal van heel internet verwijderd en dan kan Ali B. prima De Grote Verbinder weer spelen. Nu The Passion vast weer niet doorgaat en er dus geen Jezus nodig is, wil hij dat misschien wel op 4 mei bij jullie doen.

Als althans de allerbeste kandidaat niet kan.

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

Want op 1: Sylvana Simons. Sylvana Simons, in het dagelijks leven koningin van de BIJ1-sekte, toonde gisteravond weer eens haar ware gezicht door een tweet van de racistische schooljuf Arzu Aslan te liken waarin de hashtag #fuckisrael stond. En die  blij was dat ze nu éindelijk mag zeggen dat Israël een apartheidsstaat is. En wie zijn in die staat de baas? Juist…

De vraag is alleen nog of mevrouw bereid is haar door Anja Meulenbelt geschreven speech in het Nederlands uit te spreken. Want het gebruik van onze moerstaal past niet zo erg in de traditie van de kringen waarin zij zich doorgaans ophoudt, die van de domestic terrorists van Antifa en Black Lives Matter.

Enfin: mazzeltov!

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Alvast voor volgend jaar.

Disclaimer: Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ kun je gratis lezen. Wil je doneren, dan kan dat via Backme.

(Advertenties)