U zond in, weekendeditie: ‘Blijf het Nederlanse volk maar lekker treiteren’

24-01-2021 10:47

***

Beste chris,

Eff je onzin op je artikel debunken

https://tpo.nl/2021/01/18/chris-aalberts-de-amsterdamse-demonstratie-zit-rationele-kritiek-op-het-coronabeleid-in-de-weg/

‘Onmogelijk debat’

Onderbouwde en zinvolle kritiek op het corona beleid is sinds vorig jaar januari nog nooit geoorloofd geweest, laat staan dat ze er naar luisterden of er wat mee deden, dat zelfs maar overwogen.

‘De logica’

We hebben mondkapjes plicht om de simpele reden “want hunnie hebben het ook”

Nu gaan we richting een avondklok, want in frankrijk hebben ze het ook.

‘De kip en het ei verhaal’

Het officiële excuus is dat tussen een bepaalde tijd al het openbaar en maatschappelijk verkeer moet komen stil te liggen om het aantal besmettingen naar beneden te brengen.

Alsof een virus klok kijkt en zegt ‘nu word ik besmettelijk’. Tientallen contacten overdag, maar de avond is de schuld. Niemand denkt erbij na dat als je s’avonds je familie thuis wilt besmetten, de t overdag moet hebben gekregen, en dus niet thuis, want je kunt geen mensen besmetten die al besmet waren, toch chris?

‘Toekomst perspectief en logica’

Maar nu komt het, dat stil leggen van al het maatschappelijke en openbaar leven is het enige argument VOOR n avondklok. Mja, we gaan vervolgens 500 uitzonderingen bedenken waarom er tijdens de avondklok toch openbaar en maatschappelijk verkeer kan plaats vinden.

Met als resultaat dat die hele avondklok, die toch al zinloos was, nu zeker helemaal zinloos is.

Het communistische chrisje vind deze gedachte misschien zelfs wel ronduit geil. Want als de avondklok niet werkt, kunnen de tijden daarvoor simpel verlengd worden. Zit je de hele dag binnen. En kunt gearresteerd worden als je buiten komt.

En terug gaan naar vrijheid kan nooit weer. Want dan loopt t aantal besmettingen weer op.

‘Vechten voor je vrijheid,’

Die mensen op t museumplein begrepen dat prima. Hun wel. Sietse bergsma ook.

Degene die t na meer als n jaar nog steeds niet begrijpt is aalberts zelf.
Hugo en mark luisteren niet naar opbouwende kritiek. Daar vegen ze hun reet mee af, zoals je in de toeslagen affaire had kunnen zien.

Het enige wat werkt is dat wat op t museumplein gebeurde word verplaatst naar het binnenhof, en dan met zoveel mensen, dat mark het plan meteen laat vallen omdat de maatschappelijke weerstand te groot is.

Daarbij was het museumplein geen anti corona demonstratie, maar n anti rutte demonstratie. Iets wat de pers nog steeds niet aandurft , ondanks alle rutte schandalen. Die zetten rutte in n hermelijnen mantel op de voorpagina van hun krant. Op t briefje van jan na natuurlijk. Want die begreep wel wat aalberts dus niet begrijpt.

***

Renovatie binnenhof.

Politiek Den Haag, is uit op een gratis verbouwing van het hele binnenhof.
Blijf het Nederlanse volk maar lekker treiteren.

***

ploumen is een stemmenmagneet

***

Geachte leden van de TK,

Tot onze ontzetting overweegt het kabinet serieus een avondklok. Wij kunnen ons voorstellen dat er extra maatregelen nodig zijn ter overbrugging naar voldoende inentingen tegen het virus, maar een avondklok is paniekvoetbal en angst aanjagen. Als het kabinet angst wil aanjagen, dan is er een veel beter alternatief, namelijk de hele dag beelden van de ziekenhuizen en de IC’s te laten zien op TV. Daardoor krijgen de Corona-ontkenners het ook veel lastiger dan tot nu toe het geval is.

De effectiviteit van een avondklok is onbewezen. Daarnaast zijn er de volgende bezwaren:

1. Een avondklok is heel slecht uitvoerbaar en is praktisch niet handhaafbaar.

2. Uitgaan zal zich verplaatsen naar andere tijden op de dag. Niet uitgesloten is zelfs dat Corona feesten dan nog veel langer gaan duren.

3. Een avondklok doet denken aan de oorlog tegen een vijand die met andere maatregelen veel beter is te bestrijden.

Kortom, een avondklok lijkt sterk op een truc om in het nieuws te blijven, zonder dat deze maatregel echt helpt.

Van de maatregelen tot nu toe wordt, ook door het kabinet, de 1,5 meter maatregel als het meest effectief gezien. Wat ons betreft is goede ventilatie net zo belangrijk, maar soit.

Waarom werkt de 1,5 meter maatregel tot nu toe onvoldoende? Natuurlijk deels door Corona ontkenners en onverschilligen, maar ook door onvoldoende remming om buiten die 1,5 meter te blijven.

Hoe kunnen we die remming verbeteren? Onder meer door mondkapjes (helaas te laat ingevoerd door het kabinet), maar vooral ook door de ontremming van mensen te verminderen via tijdelijke alcoholonthouding.

Waar denkt u dat de ontremmende alcohol vandaan komt bij de Corona feesten? En bij huisfeesten en bezoeken aan huis? Slijterijen en andere verkooppunten (supermarkten, webwinkels e.d.) maken thans gouden tijden mee, mede dankzij het sluiten van de horeca.

Hoe simpel kan het zijn om de verkoop van alcohol tijdelijk te verbieden? De voordelen van een tijdelijk alcoholverkoopverbod zijn voor de hand liggend:

a. Het effect is veel groter dan van een avondklok: de relevante doelgroep is veel groter en de ratio gaat weer overheersen in plaats van de bedwelming en ontremming met alcohol.

b. De politie kan haar taken weer beter aan.

c. 27% van de positief geteste personen gaat toch onnodig de deur uit. Zónder de beschikbaarheid van alcohol is de drempel daarvoor veel lager dan mét alcohol.

d. Corona feestgangers hebben geen alcoholaanjager meer en daarmee geen reden meer om in de avond op pad te gaan.

e. Huisbezoek door overigen zal ook minder worden. Een biertje drinken bij de buren is er even niet meer bij, bijvoorbeeld.

f. Er komt beleidsruimte om onder speciale voorwaarden het primair onderwijs weer open te stellen, waardoor deze nationale schandemaatregel eindelijk kan worden beëindigd. Daarmee kunnen we laten zien dat wij onze toekomst (onze kinderen en kleinkinderen) boven ons onbeperkt genot van alcohol stellen.

Mfg

H. Pennings

Mede namens een groep verontruste ouderen

***

Chrisiserbij

Maar als je zijn eerste en zijn laatste zin leest in zijn woordenwind, dan weet je het ook.
Subjectiviteit verpakt als logica. Het is Chris’ wormgat door onze cultuurverdraaiing en hij is er superieur in.
Ja Chris, moeilijke wiskundesom hé? X=X. Wappie=Wappie.

Nou, weet ik niet wie er in deze postmoderne journalistiek trapt, Chris komt er ver mee.

Bert is al om. Chris’ promotoren vielen de ogen ook dicht en op de VU vroeg men “heeft die jongen niet ergens een handicap”?

Afijn, de rest is historie. Maar denk alsjeblieft ook eens aan de lezer.

Vriendelijke groet,

***

KABINET + OMT = BEDISSELEN

***

Lieve burgers,

Terwijl ik zit te kijken hoe n stel idioten praat om n heel volk hun vrijheid af te nemen. Hun recht op zelfbeschikking.

Lult het kabinet en kamer over hoe laat deze maatregel dan ingaan.

Wat is avondklok of sperrzeit. Een tijdsvlak waarin ieder en alle maatschappelijke en economische verkeer tot stilstand moet komen.

En nu praten ze er dus over om het in te voeren om zoveel mogelijk van dat verkeer door te laten gaan. Met behoud van het aantal besmettings momenten

Dan niet in het minst, het kip en het ei verhaal. Als ik in de avond mensen wil besmetten, moet ik overdag besmet raken. Een virus kan echt niet klok kijken.

Het is niet alleen buiten alle proportie, het is te gek voor woorden wat hier gebeurd.

Hoogachtend

***

Geachte……..

What’s in a name?

DDR: Duitse Democratische Republiek (exit)
VVD: Voor Vrijheid en Democratie (……)
D66 : Democraten 66 (……)
CDA: Christen Democratisch Appel (……)

Donderdag 21-01-2021 corona debat 2e kamer.

Acht uur lang debatteren over het instellen van een avondklok.
Acht uur lang ouwehoeren, over iets wat op een half uurtje na, allang vaststond voor aanvang van dit debat.
Wat een schijnvertoning.
Wilders en Baudet hebben het al een paar keer eerder gezegd; DIT IS EEN NEP PARLEMENT

***

***

[email protected]