Politiek

‘Er zijn landen die verband zien tussen migratie en seksueel geweld maar dat verbergen’

18-02-2021 20:04

Ayaan Hirsi Ali.

“Voor mijn boek vroeg ik overheidsinstanties om cijfers. Soms kreeg ik die, maar soms zei men: ‘Wij verzamelen geen gegevens over etnische of religieuze achtergrond.’ Daar is een goede reden voor: de Tweede Wereldoorlog. En er zijn landen die wel een causaal verband zien [tussen migratie en seksueel geweld], maar dat verbergen, dat is mij verteld door hoge ambtenaren die anoniem wilden blijven. Of ze goochelen met definities van migranten, veranderen termen en zaaien verwarring. Ze spelen spelletjes. Niet met mij, maar met hun eigen bevolking.

Anonieme ambtenaren zeiden tegen me: we willen niet dat de bevolking de indruk krijgt dat mannelijke migranten seksuele misdrijven begaan.”

“Joe Biden herinnert zich niet eens wat hij at als lunch. Ik kan mij voorstellen dat mensen hem zullen misbruiken.”

Ayaan Hirsi Ali heeft een nieuw boek (Prooi) vol waarheden geschreven. Keiharde waarheden, vooral over het feit dat dankzij het jaar in jaar uit met open armen ontvangen van islamitische migranten het aantal seksuele misdrijven tegen vrouwen stijgt, want DUH! islam en vrijheid en gelijkwaardigheid voor vrouwen is al een jaartje of 1400 beslist geen succesvolle combinatie.

Maarja, harde waarheden over zo’n prachtige religie van vrede en tolerantie opschrijven in een boek, dat MAG natuurlijk helemaal niet! Daarom ook werd het boek kapot gemaakt in de New York Times (‘Ayaan Hirsi Ali predikt onverdraagzaamheid!’), want boodschappers van waarheden demoniseren is tenminste wél heel erg verdraagzaam.

Gelukkig wilde ze ook NRC nog wel even te woord staan, zodat wij dat nu weer kunnen lezen.