Politiek

DOOD aan ‘reaguurders’, leve het commentvrije Nieuwnieuws.nl en Mediacourant.nl

24-02-2021 13:01

Interpretatie van een trol op Twitter.

Weet u wat het leukste is aan Nieuwnieuws.nl, die nieuwe ditjes- en datjes-website van Geenstijl? Er staan geen comments onder de artikelen. Wat een verademing. Wat een briljant idee. Het is bijna verfrissend te noemen, een website zonder al die anonieme kanker die ‘reacties’ worden genoemd maar in de praktijk altijd voor 98% bestaan uit de digitale faeces van psychopaten, tbs’ers, werklozen, afgekeurden, GGZ-instellingers, tokkies, halfabeten en andere FvD-leden. Men leze op Nieuwnieuws gewoon een nieuwsartikel en dat was het. Er staan geen 116 ”’reacties”’ onder van PinOkKi0RuttE0017, ReChTsAfhouZEE!!, Simsalabimmetje, Droge Poepsteek of ODINTHORNEDERLANDEERST die met elkaar wedijveren wie het minste interpunctie gebruikt, het slechtste is in normaal D/T-gebruik bij werkwoordvervoegingen en uiteraard wie het meeste uitroeptekens(!!!!!!!!!!) kan plaatsen (inclusief de 111111!1!111!). Gewoon helemaal niks. Nul. Totale en ultieme rust en vrede. Zalige rust en vrede.

Kortom: DOOD aan de anonieme reaguurders. Sowieso, DOOD aan reaguurders. In de drie miljard jaar dat ik nu online leef heb ik opgeteld iets van zeventienfantasiaziljard (anonieme) comments gelezen en daarvan waren er precies nul ook nuttig. Precies nul waren een echt serieuze of waardevolle bijdrage aan ‘het debat’, of welk debat dan ook, of hebben zelfs ook maar iets in de verste verte te maken met het artikel in kwestie. Echt nul.

NUL!

Ik vind: het jaar 2021 moet het jaar zijn waarin elke nieuw op te richten website geen comments meer toestaat. Ook geen comments vooraf of achteraf gemodereerd. Of alleen maar niet-anonieme comments, want dat het allemaal te maken heeft met anonimiteit is ook zo’n typische Gordon-drogredenering. Schaf de anonimiteit af en het domme volk, dat weerzinwekkende, onopgeleide, diep laagschedelige totaalpus, gekleed in keizers kleren, gaat doodleuk verder met intrappen van open deuren en het verherherherkauwen van cliché’s en overige dooddoeners maar dan alleen mét spelfouten. Kijk maar op Facebook, daar klotst de IQ-loze druiptyfus huizenhoog tegen de plinten op, gewoon onder naam en voornaam, inclusief foto van de jongstgeborene of natuurlijk van de hond, voorzien van vermelding van naam en adres waar de trol in kwestie werkzaam is. Het kan ze werkelijk waar geen zak schelen. Zo dom zijn ze nou eenmaal. Ze hebben niet eens genoeg intelligentie om te beseffen dat ze niet anoniem zijn. Zo erg is het.

Ja, ik heb spijt. Spijt dat ik ooit ben begonnen met het toestaan van ”’comments”’ (lees: digitale kwaadaardige uitzaaingen die in no time de haarvaten van het internet verstoppen met stolsels en infarcten) onder TPO-artikelen. Maargoed, het is een onderdeel van het TPO+-abonnement, dus ze betalen ervoor. Wat op zichzelf kostelijk is, mensen die bereid zijn te betalen om hun eigen poep te kunnen verschuiven tussen de poep van anderen. Zo cynisch word je dan ook wel weer van jaren online doorbrengen, dan maar zoveel mogelijk proberen te verdienen aan het pathetische vuistjesmaaien van die bullshitburgers uit de alleronderste kelder- en kruipruimtes van onze volkomen mislukte bullshitsamenleving. Hersenverweking en bruinrot van het intellect is onbestrijdbaar, de meesten worden nou eenmaal zo geboren, het is erfelijk, wat links maakbaren en andere ‘de omstandigheden’-roepers er ook van zeggen, 90% van Nederland wordt gewoon geboren als randidiote online anoniem hatende schelder, wat zeg ik, 90% van de wereld wordt geboren als cryptopsychopaat, zie ook het succes van Twitter, daar kun je dan maar het beste zoveel mogelijk aan verdienen zeg ik. (Nogmaals: zie ook het succes van Twitter. Leg een riool aan, vergeet het bewust af te dekken, weiger het ooit door te spoelen, wacht tot iedereen aan de diarree is en onder vlekken en zweren zit omdat het riool open staat, jaag een ring door je neus, laat een baard staan en roep dan: ‘Twitter brengt mensen bij elkaar en zorgt voor de vrije uitwisseling van gedachten!’. Jajaja, en de holocaust kweekte een band en AIDS is eigenlijk ook maar een cadeautje dat je kunt leren uitpakken. Cash er aan overhouden, veel cash, dat is het enige nuttige wat je met comments en reaguurders kunt.)

Hoe dan ook, HULDE & BLOEMEN voor Nieuwnieuws.nl. En voor Mediacourant.nl, alwaar ze inmiddels ook het licht hebben gezien. Gewoon commentocide plegen is werkelijk waar het beste wat je kunt doen. Het beste voor de business, het beste voor wat er nog van beschaving en goede smaak over is, het beste voor je hart en ziel, het beste eigenlijk voor alles. Het leest zooooooooooooooooveel lekkerder zonder altijd weer iets van die hysterische anonieme letterkots onder het artikel te moeten meekrijgen. Zoveel rustiger. Vrediger. Ongestoorder.

Ik zeg u, voorwaar, lees mijn lippen: 2021 wordt het jaar dat ‘reaguren’, ‘commenten’, ‘reageren’ en ‘commentaar leveren’ online definitief de kippennek wordt omgedraaid. Een commentloze website wordt hét nieuwe bussinessmodel. Spoedig zullen sites als Nieuwnieuws.nl en Mediacourant.nl bewijzen dat zonder comments de pageviews significant toenemen, het aantal unieke bezoekers harder groeit en adverteerders meer betalen.

Nogmaals, D-O-O-D aan de anonieme reaguurder. D-O-O-D aan de commenter. D-O-O-D aan het volk met ook een mening. D-O-O-D aan die hele zwik jammerlijke faalnarcisten en dito vervelio’s die zo’n teringtroep van hun leven hebben gemaakt dat het ze alleen nog maar lukt een deuk in een zacht pakje margarine te slaan door anoniem en volstrekt zinloos maar ongelezen iets te drammen in comments. Wat ben je dan een falende stumper. Wat ben je dan een groteske mislukking. Hopeloos verloren, geestelijk terminaal. Komt nooit meer goed, pik.

Ben jij een reaguurder? Pleeg zelfmoord. Liefst op een beetje gewelddadige en bloedige wijze. Stuur ook even een foto als bewijs. Je doet er heel veel mensen een plezier mee, merci. Kan niet wachten.

Ik ben nu Nieuwnieuws en Mediacourant lezen. Daarna een nieuwe website verzinnen. Zonder comments. U mag nu verongelijkt en pathetisch drammend als een ziekelijke snowflake of hysterisch meisje van drie woedend reaguren op mijn meninkje. Ik lees het toch niet. Niemand niet eigenlijk.

Of wat, misschien zet ik de comments een dezer dagen gewoon maar helemaal uit. Gewoon omdat het kan. It’s good to be the king!