U zond in, weekendeditie: ‘Theirry racist wie will er op TV komen en roepen dat Theirry een nazi is’

14-03-2021 09:09

***

Abonnement ik word niet teleurgesteld

***

Ga zo door!

***

De Hond heeft gelijk, en hij legt dat ook begrijpelijk uit.

Van Dissel en Wallinga geven stuitend interview aan NOS – Maurice de Hond

J’accuse…! – Maurice de Hond

Echt gênant dat men zo achter het RIVM aanloopt terwijl een kind snapt dat er iets (veel, alles?) niet klopt.

Jullie weten hopelijk dat Maurice de Hond geen Willem Engel is he?

Met vriendelijke groet,

***

Ze deugen alle bij niet deze partijen.
Hoop dat ze heel weinig stemmen halen .het mede hun schuld zoals Nederland nu is ..ze horen bij de maffia club van VVD .
Stem tevree op PVV

***

Jullie zijn gewoon GOED !.

***

Geachte redactie, hr. Brusselmans,

In een artikelkop van Brusselmans zag ik een grove vloek voorbijkomen. Ik vind dat zo jammer van de TPO.

Waarom op deze manier vragen om je eigen veroordeling?

Met vr.gr.

***

Arnhem di 9 maart 2021

Hugo (Hugo the GREATEST) de Jonge, heeft nul/zerozero, begrip voor mensen die zich niet willen laten vaccineren.

Dit is een dienaar van het volk!!!!
Minister van Volksgezondheid (VWS)
Betaalt met bel@stinggeld

Dit is een gevaarlijke gek.
Hij is totaal van het padje af.
Hij kent de grondwet niet.

Art 10 &11 ‘onaantastbaarheid van het menselijk lichaam.

Jozef Mengele 2.0 der Lage Landen.

***

Arnhem WO 10 maart 2021

Geachte mevrouw Ploumen,

Waarom richt u zich niet op uw eigen sterke punten, voor zover aanwezig, en bent u bezig een andere partijleider van een partij die wel een succesvolle campagne voert af te branden, om een Twitter berichtje.

Dhr. Baudet zat ook niet eens in de studio van WNL tegenover u, zodat hij zich niet kon verweren.

Het is misselijkmakend, dat u zo weinig nieuws te vertellen hebt, en elke keer dezelfde grijs gedraaide 78 touren bakelieten grammofoonplaat afspeelt, en dan iemand anders beticht van fake nieuws.

Uw waarheid, is niet de waarheid van Dhr.Baudet, of andersom.
WHO CARES ??

U richt uw pijlen daarom maar op anderen, zodat uw eigen onkunde een beetje onzichtbaarder wordt.

Elke keer weer dezelfde oude meuk en socialistische priet praat.

Ik denk dat de mensen in het land blij zijn dat u niet langskomt met uw ? roosjes.
Ook zoiets uit de jaren ’70.

Moderniseert u eens met uw PvdA, want op deze manier slaat u geen deuk in een pakje boter.

Groet,

***

Goedemorgen Redactie,
Als het u verstoord om deze mails te ontvangen, dan hoor ik dit graag van u.
Echter ik maak mij grote zorgen over wat er momentheel wereldwijd gaande is.
Zodoende wil ik mijn visie graag met iedereen delen.
Fijne dag,
Chris

Wie deze maatregelen verzint heeft volgens mij corrupte belangen.
Wie achter deze maatregelen staat, is denk ik te bang, om zijn/haar VRIJHEID met zelfverantwoordelijkheid te behouden.

Beste goedwillende Koning Willem Alexander,
Beste Tweede Kamerleden der Staten-Generaal,

Deze vraag is heel normaal, want deze sluit corruptie uit.

Beste Minister President Rutte, Ministers, Tweede Kamerleden; mijn eerlijke vraag aan u is?
Wie van uw beleid-adviseurs, worden financieel beter van hun advies naar ons Nederlandse Volk?
Wie als deskundig adviseur eerlijk is, kan volgens mij deze respectloze dwingende maatregelen niet verzinnen!
Daarom vraag ik u, laat alle mede-beleidsbepalers onder ede een verklaring afleggen, dat zij geen financieel belang hebben in hun advies. Vervang evt. daarna de financieel belanghebbende adviseurs, door deskundige die geen enkel persoonlijk belang hebben bij hun advies.
Er zijn vele integere deskundigen die ons Volk van Nederland, eerlijk en gewetensvol kunnen helpen om uit deze ondraaglijke hel te klimmen.

Honderdduizenden zelfstandig hardwerkende mensen, worden door deze maatregelen tot de bedelstaf veroordeeld. Open alstublieft uw ogen voor dit feit!

Beste Mark, alleen met een oprecht beleid, kunnen wij hier met elkaar uitkomen.
Ga achter het Volk staan wat zich niet bang laat maken.
Mark, het klopt niet wat er gaande is.
Houdt alstublieft op met dit onnatuurlijk beleid?
Echt, u ziet het niet, maar u stuurt uzelf en ons Volk onnodig naar een afgrond !!

Bekijk deze interviews.
Het vaccin, een utopie: Pierre Capel en Ramon Bril


Van vrijheid en verantwoordelijkheid, Sven Hulleman: https://youtu.be/mexgHGJNbG0

Met groot vertrouwen in een eerlijke afloop,
Hartelijke Groet,
Opa Chris

***

Klimaatalarm? Temperatuuralarm! Klimaat = gemiddelde weerstoestand. De temperatuur stijgt en dit beinvloed de andere klimaataspecten. Ik vind dat jullie teveel “een balletje” maken van zaken die specifieker op een rijtje gezet kunnen worden en dat is een smerige vorm van manipulatie. Dat het klimaat als “groen” verkocht wordt is misleiding pur sang en feitelijk oplichterij want het klimaat kan voor groen zorgen maar ook voor droog of dor en dat doet en deed het klimaat al lang en breed voor ons megalomane ras mens voet aan de grond kreeg.

Daarnaast heeft vooral de mens van alle gevolgen van zoals bv, zeespiegelstijging verreweg het meeste last; de Aarde, de natuur is al meerdere malen in de historie hertseld van vele malen grotere rampen. De Aarde volplempen met technische oplossingen die alles behalve groen zijn en wiens productie van mining, vervoer en fabricage nog altijd giga vervuilend zijn lijkt steeds meer op een op emotie inspelend indoctrinatie placebo discours dan dat daadwerkelijk groen wordt nagestreeft.

Mijn grootste bezwaar is – en ik heb nog wel een paar achter de hand – dat er niet rigoreus ingezet wordt op minder mensen, In mijn beleving vormen mensenrechten 1 vaste waarde gedeeld door het aantal mensen op Aarde; zoals mensenrechten nu toegepast worden is ultra megalomaan. Wij mensen zijn een vloek voor deze planeet en geen zegen; een uiterst schadelijk virus; verwoesters pur sang. Het huidig gevoerde mega kostbare discours met giga geldpot maakt dat vele bedrijven kwijlebaardend uitzien naar “hun steentje” bijdragen en het gelag zal door de huidige jeugd, hun kinderen, kleinkinderen, enz. betaald gaan worden, en alle windmolens en zonnepanelen hebben een beperkte levensduur dus de schuldenpot zal alleen maar blijven stijgen met alle gevolgen van dien. En dan zwijg ik nog over alle natuur die verloren gaat door dit technisch vernuft dat weidegronden bezet en vogels en insecten uitroeit en in de zee voor vele dieren gekmakend schijnt te zijn. “Groen” my ass; only if it means dollargreen.

Wat mij o.a.van jullie organisatie tegenvalt is de kritiekloosheid ten opzichte van de zgn groene zgn. linkse partij frontoppetjes zoals Jesse met zijn 3e milieuvervuilertje – en hoe hypcriet kan het worden – en een Femke die met haar man en haar kindertjes ff een vliegreisje Zuid Afrika maakt maar tegelijkertijd in ieders ander priveleven ingrijpende beperkende maatregelen willen afdwingen. Femke die haar kindertjes zo veel belangrijker vindt dan alle andere kids die volgens haar wel naar een zwarte (SJW jargon) school moeten; Femke met haar grote huis en datsja. Als hypocriet een gezicht heeft is het haar smoel wel. Zorg er als geenpeace eerst maar eens voor dat jullie bevrijden van de “steun” van zulk soort Gaius en stop accuut met de misleidende “‘verkoop” van alles dat niet daadwerkelijk “groen” is maar wel zo aangeprezen wordt. Jullie houden je bezig met oplichting en misleiding; uiteraard met alle beste bedoelingen van dien maar daar zit de hel reeds boordevol mee.

Ik ga er als consequent kinderloze man van 53 even rustig over nadenken of ik as. zondag hier in het pittoreske Dordrecht ietwat stennis ga schoppen tegen al die mede door jullie gek gemaakte kindertjes maar vooral tegen hun meest waarschijnlijk halfslachtige ouders die niet eerst zelf tot het uiterste gaan – in absolut en relatieve zin – voor hun idealen en de belangen van hun kroost maar brutaalweg wel van “de ander” opeisen dat die zich in gelijke mate moeten inzetten; ik zal hen eventjes wat realisme inprenten. Als die kindertjes toch al bang gemaakt mogen worden; angst syndroom aangepraat krijgen; alarm moeten slaan, dan voel ik me evenzo volkomen vrij om met dat walgelijke pakket waar o.a. jullie je van bedienen het heel stil te krijgen op straat. Muisstil. Zorg er bv. eerst eens voor dat al die kindertjes hun stroomvretende op severparken berekende gadgets 5 dagen per week laten rusten; samen met hun ouders hun familievliegreisjes voorgoed afzweren; en gezinnen waar de ouders er bewust voor gekozen hebben om meer dan 2 milieuvervuilende kids erop na te houden en die toch pretenderen ‘groen” te zijn als eerste aan de schandpaal te nagelen zodat jullie dan in ieder geval tonen nog een beetje consequent te zijn wat ik toch al een lachertje vind bij alle goede doelen organisaties waar bovenmodaal verdiendend schuim der Aarde zichzelf wijs maakt dat tijdens werktijd je een goed en verantwoordelijk mens kan worden ipv dat zij beseffen een betaald medewerker te zijn die zijn/haar contractverplichtingen nakomt maar zeker en gewis in de privetijd wel eens een steekje kunnen laten vallen want ze doen al zoveel voor het goede doel. Sorry voor mijn fulmineren maar ik moest het toen ik een kindje was met zo’n Femke-achtige tweeslachtige mammie doen dus dat ligt bij mij heeeeeel gevoelig.

Ik verveelde me en ik erger me tijden aan o.a. greenpeace en ander nepgroengaius en allerlei ander goede doelen tuig. Ik heb mijn bril niet bij de hand dus niet zeiken over tiepvouten.

De volgende keer meer leerzame lettercombinaties voor jullie lieve mensjes.

Ben benieuwd of jullie hier een antwoord op gaan geven en nog veel nieuwsgieriger welke emo drek zo’n antwoord gaat zijn. Verbeter de wereld en begin bij jezelf. Motiveer, inspireer, geef in actieve zin keer op keer het goede voorbeeld en wie weet doet jullie voorbeeldige houding anderen doen volgen. Stop met het drammende opeisen want dat kan ik vele vele vele malen beter dan jullie ruggengraatloze generatie allemaal bij elkaar lukt. What comes around……

De mazzel.

P. (met ellenlang strafblad)

***

Arnhem, vrij 12 maart 2021

FvD ; ONDERNEMERS MAAK U ZICHTBAAR !!!!

WIJ KOMEN BIJ U KOPEN !!!!

***

Arnhem, vrij 12 maart 2021

Meneer Grapperhaus,

Waarom zijn drugs wel essentieel, en kan ik geen handdoeken & washandjes kopen.

Was de deal met de Mocro Mafia voor u voordeliger, dan de deal met de HEMA of de Action?

M.vr.gr.
Jon xxxxxxxxx

Arnhem

***

Beste Telegraaf,

Wat ik op dit moment zie rond FVD en vooral Baudet is schokkend. Ik ben niet tegen het hard aanpakken van politieke leiders daar moeten ze mee om kunnen gaan. Maar het moedwillig iemand een label opplakken (RADIO & TV & internet) en dan met zijn alle erop los gaan, doet mij aan Pim denken. Er is totaal geen balans in het hele debat de hele MSM en alternative media roept alleen maar Theirry racist, Theirry racist wie will er op TV komen of een stukje schrijven en roepen dat Theirry een nazi is. Ik ben zo bezorgd dat ze gekken op gedachten brengen (wat wel de bedoeling lijkt) want in corona tijd hebben mensen een steeds korter lontje.

Gelukkig hebben vandaag vele kranten de lijn in het zand gezet maar ik zeg jullie dat het veel te laat is. Mocht Theirry iets overkomen dan hebben jullie allemaal bloed aan jullie handen. Maar of dat de Hoofdredacteurs van alle krant het wat uitmaakt betwijfel ik ten zeerste, of gaan we een voorbeeld stellen Jinik cancelled bij RTL en de Martijn de Koning voor de rechter voor aanzetten tot geweld met mogelijk moord tot gevolg. (Martijn de Koning weet ook wat er met Pim is gebeurt).

vr gr

***

Hey Bert,

Het woord dat jij regelmatig in de context gebruikt is dude (gast) en geen jude wat jood is.

Just sayin’

***

***

[email protected]