Politiek

Knettergek complotdenkerskanaal Cafe Weltschmerz blijkt inderdaad knettergek complotdenkerskanaal

18-03-2021 11:49

FvD naar acht zetels (nu net zo groot als kartelpartijen SP, GL en PvdA) de PVV alsnog op zeventien zetels, GroenLinks weggevaagd, vier zetels voor JA21 en zelfs een zetel voor de boze boeren: ongemakkelijke feiten die niet passen in het hysterische wereldbeeld van geschifte complotdenkers.

Want als de verkiezingsuitslag tegenvalt is dat natuurlijk ‘geen toeval’ en ‘een rekenfoutje’. Of gewoon een waarheid die precies aantoont hoe groot het onvermogen van die paar honderdduizend verstandelijk gehandicapte Cafe Weltschmerz-kijkers is om te beseffen dat er buiten hun bekrompen en pathetische fucked up social media bubbel nog een heleboel andere, veel grotere, en vooral een heel stuk intelligentere bubbels zijn.

Alhoewel, had Thierry Baudet niet beloofd dat FvD de grootste partij zou gaan worden en ‘Nederland weer zal bevrijden’? Werd FvD niet ‘gepeild op 75, 80 zetels’ en was aan de ‘volle pleinen’ niet duidelijk te zien dat ‘heel Nederland weer vrij wil zijn’?

Dan is acht luizige zeteltjes wel een ernstig beperkte uitslag. Vanwaar dan dat euforische feestgedrag bij al die FvD-stemmers? 20 zetels was toch het minste, nietwaar? Na al die loze beloftes en beweringen dat ‘peilingen gekocht zijn’ en ‘doorgestoken kaart’ past een beetje serieuze FvD’er nu eerder verslagenheid en rouw dan euforie en feestgedruis.

Nee, dat kan natuurlijk allemaal geen toeval zijn! FRUADE!!!1!! GEsTolEN V3RkIeZinGEn!!!!1

Wat is Thierry Baudet stil trouwens…