Politiek

OPHEF! Tommy Wieringa schrijft Godwin-column, machteloos vuistjesmaaiend Holland woest

20-03-2021 12:39

Volkskrant-columnistes lezen Geenstijl.nl.

“De kiezer stemde een zootje ongeregeld het parlement in, waarvan de een nog griezeliger en kolderieker opvattingen huldigt dan de ander. Met alle respect natuurlijk. We tellen 28 zetels voor figuren met een verhoogde tolerantie voor antisemitisme, racisme en complotdenken, als ze niet al openlijk antisemitisch, racistisch en/of complotdenker zijn. Godwin van de dag: met acht zetels behaalde Forum voor Democratie er vier meer dan de NSB op haar hoogtepunt in 1937. (Waarbij aangetekend dat er toen honderd zetels te verdelen waren. Reken maar uit.)

Freek Jansen, Bierkelleragitator met de opplakbaard van een meisje dat ter zee wil gaan; ook al zo’n verklaard bewonderaar van het Duizendjarige Rijk.”

Gaaaaaaaaaaap! Dit was het? Lafjes verwijzen naar de NSB en wat bierkelderretoriek in het Duits richting het ophefgevoelige elecoraat rollen? En daar trappen al die zielige, gefrustreerde, alcoholistische, eenzame, blanke, gescheiden, arbeidsafgekeurde, talentloze, middelmatige, kinderlijke, imbeciele en geobsedeerde woedende vuistjesmaaiers op Twitter ook meteen maar in? Manmanman. Als dit al ophef veroorzaakt…

Wieringa bewijst iedereen een dienst: alle huiliehuiliejankieboeboe-roepertjes die als verwende kindertjes reageren op zijn gemakzuchtige polemiekpoginkje tonen aan hoe een gedeelte van ”’rechts”’ Nederland vooral uit snowflakes bestaat.

Het lijken wel social justice warriors. Grow a pair DDS-lezend, TPO-reagurend aan egocentrische kwetskanker lijdend jankpubliek!