Nieuws

Alstublieft, extragratis mugshot van Ahmad Al Aliwi Alissa, de massamoordenaar van Boulder, Colorado

23-03-2021 21:36

Kijk, zo kan het ook. Geen balkje, niks geblurd, geen laffe initialen (in Nederland: alleen initialen als het allochtone naam betreft, volledige voornaam met initialen achternaam als het autochtoon betreft) maar gewoon full frontal Het Kwaad bij naam noemen en in de ogen kijken. In de VS (en de meeste landen buiten Nederland) vinden ze dat burgers zoveel mogelijk recht hebben op de feiten, alle feiten, al helemaal als het gaat om misdaden die medeburgers plegen. In de VS zijn politie, justitie en media gewoon transparant. In de VS wél.

En daarom weten we nu heel veel (bijvoorbeeld dat ‘ie huilend z’n mamma riep toen ‘ie werd opgepakt) over de in Syrië geboren immigrant Ahmad Al Aliwi Alissa (21) die met een Ruger AR 556 tien mensen doodschoot in Boulder, Colorado, VS. En daarom kunnen we nu gewoon in zijn gelaat staren omdat we het recht hebben misdaden die worden gepleegd onder ogen te krijgen.

Kijkt u nog maar even goed. Staar nog maar even in zijn ogen. Laat het even op u inwerken. Zo ziet gestoorde haat er uit. Bij u gebracht door media en politie die niet fungeren als poortwachter voor de tere zieltjes van burgers maar gewoon de feiten brengen, het nieuws verslaan, zonder blurren, afbalken, weglaten, en censureren.

De naakte waarheid, geheel vrij van ‘media-ethiek’. Fuck media-ethiek.