Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Sander Schimmelpenninck

29-03-2021 11:20

Hoi Sander,

Ik kreeg een berichtje van een Volkskrant-lezer dat je vandaag in je kolom weer eens aandacht aan mij besteedt.

Na dat akkefietje van jou over prinses Alexia schreef ik dat je géén pedofiel bent.

Omdat er blijkbaar mensen waren die jou destijds wel een pedofiel vonden toen je de 15-jarige Koninklijke Hoogheid “het lekkerste prinsesje” noemde en die je vriendin (de Zweedse) gingen bellen, sleep je mijn goede naam nu je stukje over “een middeleeuwse heksenjacht op Bilal Wahib”, “pedojagers”, “grootimam Thierry Baudet”, “de Qanon-gemeenschap” en uiteraard “rechtsextremisme” in.

Het is zo ontzettende gaapverwekkend.

Ja, ik vind Bilal Wahib een misselijkmakend teringventje met het IQ van een 12-jarige.

Maar verder?

Naar Buiten 2021Naar Buiten 2021

Ik schreef een biografie óver een pedojager, althans: de man die aan de basis stond van het verbod op de vereniging Martijn. Over Thierry Baudet en het amechtig hijgende deel van zijn volgers ben ik zó positief dat ze eventuele donaties elke keer dat ik zijn naam noem onmiddellijk stopzetten. Áls ik al één letter schreef over ‘Qanon’ was het uitsluitend in spottende zin. En extreemrechts? Ik stemde al PvdA toen jij nog maar net op het potje kon poepen en zeg nog regelmatig dat ik terug verlang naar de echte PvdA. Ik maak me trouwens ook niet schuldig aan wat ze ‘institutioneel racisme’ noemen. Ík niet :-)

Maar goed, laat maar komen hoor, die horde Sander-volgers.

ik lees wel een dagje mijn mail niet, neem wel een dagje mijn telefoon niet op en schiet iedereen die je op me afstuurt om me met de dood te bedreigen wel weer met mijn jachtgeweer van mijn erf af.

Glas, plas was, hoor.

Gladde Rug BV.

En dank!

Want je stukje was natuurlijk wel weer inspiratie voor een nieuw artikel in mijn kledinglijn.

Kijk maar:

 

Trouwens, hij is er ook in jouw maat.

Groetjes,

JanD

PS, Cadeautje. Voor je (Zweedse) vriendin.