Ondernemen & zzp

Nederlands Kabinet Action Figures (Naar Eer en Geweten-editie)

02-04-2021 17:52

kabinet action figures
kabinet action figures

Verzamel ze allemaal: Nederlandse ministers & staatssecretarissen Action Figures (M/V/X). Passen in elk Vak K, ook geschikt voor gebruik in plenaire zaal, tevens bruikbaar op bordes koning. Kan moeiteloos worden ingewisseld voor welke met voorkeurstemmen gekozen volksvertegenwoordiger dan ook.

Robuust materiaal, dus het volledige kabinet kan meerdere malen vallen en daarna ongeschonden demissionair verder. Geheel vrij van gezicht en mimiek waardoor de action figures moeiteloos en eindeloos kunnen liegen en bedriegen.

Inclusief Pieter Omtzigt Action Figure om een andere functie te kunnen geven en onbeperkt dolken in de rug te steken.

Ideale figuurtjes om te offeren en voor de bus te gooien bij kabinetscrises. Leuk en leerzaam voor kinderen om formatietje of belastingtoeslagenfraudedebatje mee te spelen.

Beschikbare modellen: CDA, VVD, D66, ChristenUnie.

Uitbreidbaar met: FvD, PVV, PvdA, BBB, JA21, GroenLinks, Partij voor de Dieren, SGP, SP.

Op aanvraag beschikbaar: 50Plus, Volt, BIJ1, Denk.

In ontwikkeling: Groep Omtzigt.

Speeltips: gebruik de Nederlands Kabinet Action Figures voor bijvoorbeeld een spoeddebat en laat daarbij voortdurend de woorden ‘naar eer en geweten’, ‘uit de grond van mijn hart’, ‘uit mijn tenen’ en ‘kan ik me echt niet herinneren’. Leuk speelidee voor het hele gezin.

Ook leuk: koop 12 setjes van 12 stuks en één setje van 7 stuks om een complete Tweede Kamer te kunnen vormen. Met handig reservefiguurtje voor als er veen langdurig ziek wordt of een Thara Singh Varmatje doet.

Goed te combineren met een ‘Naar beste eer en geweten’ TPO Podcast shirt en schadevrij te vervoeren in een TPO Podcast laptophoes.

Echte liefhebbers schaffen gelijk een officiële TPO Invisible Action Figure aan (geleverd in die unieke invisible opbergdoos) om zo alle schadelijke gevolgen van het land besturende Nederlands Kabinet Action Figures weer ongedaan te maken. TPO Invisible Action Figure is geheel onzichtbaar dus vloekt gegarandeerd nooit met de kleuren van Nederlands Kabinet Action Figures.

N. B. Nederlands Kabinet Action Figures zijn alleen te koop en niet te verkiezen.