U zond in, weekendeditie: ‘Chris Aalberts is magneet uit onkunde, hogere bladvulling’

25-04-2021 10:10

***

Beste Chris Aalberts,

Wat zijn nu eigenlijk ondemocratische meningen? En wat is nu eigenlijk onzin?

Ik had liever gehad dat je daarop was nepgepromoveerd want dat zou een hoop tijd schelen.

Heel veel dagelijkse meningen zijn heerlijk ondemocratisch zoals die van de winkelier en de bankdirecteur. Iemand moet beslissen. Dan nog de enorme groepen die de Hogere laten beslissen. Ook geen probleem.

Het gaat dus om de democratie afwijzen. Zolang niet iedereen dat doet is het vrijheid en als iedereen het doet is het leger aan de beurt want dat tast de rechtsstaat aan.

Niet-uitgesproken Chris weer. Doet zelf wat lafjes de buitenkant samen met het grote licht Wouke en laat andere mensen het uitvogelen.

Ik begrijp het best. Chris is magneet uit onkunde. Hogere bladvulling. Karakteristiek voor zijn tijd. Niet zijn inhoud maar zijn niet-inhoud is het verdienmodel.

Houden die man. Maakt het slechte zo slecht dat het je lukt om het te verslaan. Ik ben om.

Vriendelijke groet,

Christian Vellinga

***

Beste redactie,

Wat ons kabinet kennelijk niet begrijpt?
Onderstaande is een natuurlijk feit.
Niemand komt hier onderuit!

Onze natuurlijke oorsprong,
behoort de basis te zijn van elke grondwet.

Dit betekent: eerlijk, gewetensvol, betrouwbaar, eigenverantwoordelijkheid, VRIJHEID!
In plaats van met corrupt verzonnen angst, mensen bang maken en hun vrijheid afnemen.

Dwingen met zeggen, wij weten wat goed voor jullie is en anders krijg je straf, is onnatuurlijk.
De basis van ons leven is de kosmische grondwet van onze evolutie.

Elk verzet daartegen is gedoemd te mislukken.

Lieve mensen begrijp: wij mensen zijn met ons eerlijk intuïtief geweten, intelligenter dan het grootste probleem op aarde.

Wat er nu door verborgen corrupte belangen, de oorzaak is van deze onnatuurlijke gewetenloze ellende, leidt door bewustwording, naar een betere wereld dan ooit in de geschiedenis van de mensheid.

Ik daag iedereen uit, die het lef heeft om bovenstaande proberen te weerleggen.

Ik geloof in wereldvrede, jij ook?

Knuffel, Opa Chris.

***

Op1, 21 april 2021, item over de romeo’s. Gaarne deze mail doorsturen naar de heren. Belangrijk dat ze de video van hun oud collega zien en zelf nadenken. Sinds de Neurenberg processen is ‘befehl ist befehl’ geen vrijwaring voor strafvervolging. Corona maatregelen zijn ongrondwettelijk dus hoef je niet te handhaven.

Beste Giovanca en Tijs,

Ik begrijp dat de publieke omroep reclame moet maken voor de handelswijze van de politie. Je moet de 800 miljoen euro subsidie wel veilig blijven stellen. Ik ga er vanuit dat de politie goede redenen heeft om iemand aan te houden. Het doet er niet toe wat er voorafgaand aan de aanhouding heeft plaatsgevonden. Op het moment dat de arrestant op de grond ligt is hij/zij uitgeschakeld. Dan mag je niet meer blijven slaan zoals nu gebeurt. Slaan op vitale delen zoals het hoofd is verboden maar zijn nu de instructies. Lees de verslagen op BPOC2020, niet 1 keer genoemd. Waarom niet, dat zijn onder ede verklaringen van collega’s. Zie ook onderaan het filmpje van Abe Dijkstra, hij had het goed gezien. Het politie geweld is geen incident maar beleid.

Er zijn voldoende beelden te zien geweest waarin het duidelijk was dat romeo’s de aanstichters waren van het geweld. Ze springen in burger, gemaskerd uit een busje zonder zich te identificeren en beginnen te rammen, uiteraard verdedig je dan jezelf. Ze blijven doorrammen wanneer iemand op de grond ligt, honden worden gedwongen de op de grond liggende man te bijten. Allemaal strafbare feiten. Er zijn zelfs beelden waarbij de hond de ME’er aanvalt want de hond is getraind de agressor uit te schakelen. Waarom zijn de ME’ers niet voorzien van een nummer op hun uniform zoals in alle landen, dan weet je wie het is en kan de persoon in ieder geval gecorrigeerd worden door zijn leidinggevende en leren.

Waarom hebben jullie niet benoemd dat er een enorme politiemacht (pure intimidatie) op de been is elke zondag wat helemaal niet nodig is. Dan hoeven de aanwezige romeo’s niet te klagen dat ze elke zondag moeten werken. Ze moeten bij Halsema zijn die dit alleen doet bij bijeenkomsten tegen de ongrondwettelijke beperkingen van onze vrijheden. Mensen staan daar op persoonlijke titel en dat is volkomen legaal. We zijn allemaal als vrije mensen geboren, dat is ons natuurlijk recht. Vrijheden zijn van ons gestolen (ook van de politie agenten en hun families). Die kun je terugkopen voor een prikkie, in het strafrecht heet dit afpersing.

Over januari kan ik niet oordelen maar we zijn een aantal keer geweest om zelf te zien hoe het gaat, we zijn zeer bezorgde en betrokken (groot)ouders. De sfeer is vreedzaam, raddraaiers krijgen de kans niet die worden gecorrigeerd. Sommige mensen worden erg emotioneel daar wordt mee gepraat. De bijeenkomsten zijn van 14-16.00 uur. Om ca. 15.30 uur zie je het al gebeuren TV en fotograven stellen zich op achter de linies en dat gaat er geramd worden, agressief gemaakte honden (=dierenmishandeling want daar is de hond niet voor bedoeld) worden ingezet. Paarden denderen dwars door de mensen heen. Wacht je een half uur dan gaat iedereen vreedzaam naar huis maar er moeten natuurlijk wel negatieve beelden zijn voor de journaals en babbeltafels.

Uiteraard moet er politie (preventief) aanwezig zijn want er kan altijd iets gebeuren.

Doxxing, ik kende het fenomeen niet maar opgezocht, dat is niet acceptabel. Maar er werd wel verteld dat de politie hetzelfde doet door foto’s van internet te analyseren van welke mensen aanwezig zijn.

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=-8wKj5D0tj8 deel1. 15 aug. 2020 Malieveld. https://www.youtube.com/watch?v=8Keezq3BiJQ deel2 Dag van de Verbinding.

Spreker (2’40”) Abe Dijkstra oud Marechaussee/Politie agent. Authentieke toespraak over hoe hij en vele anderen op 21 juni in elkaar werden geslagen door zijn oud collega’s. Dat hij wel aangifte moest doen tegen zijn oud collega’s hoe zwaar hem dat ook valt. Dat ons een potentieel medicijn wordt onthouden de HCQ combinatie. Luister vooral zijn ervaringen in voormalig Oost-Europa waar de politie langzaam werd meegezogen in de gewelds- en onderdrukkingsspiraal van de regering.

https://www.bertelsmann-stiftung.de/fileadmin/files/aam/Asia-Book_A_03_China_Social_Credit_System.pdf Hier zijn we hard naar op weg.

Graag jullie reactie voor 28 april 2021.

Met vriendelijke groet,

***

De katholieken hadden ook 40 dagen vasten …daar hoor je niemand meer over?? Dus waarom wel met de moslims?

***

Gaarne afmelden van de nieuwsbrief.

***

Hiermee meld ik mij af voor de ThePostOnline Nieuwsbrief.

Ik wil ook dat u al mijn gegevens verwijderd uit uw bestand.

Gaarne een bericht weer terug.

Vriendelijke groet.bericht van ontvangst

***

Kaag niet in Niger tijdens toeslagen-ministerraden

Door Onze parlementaire redactie

Updated Gisteren, 15:47

Gisteren, 15:36 in BINNENLAND

Den Haag – D66-leider Sigrid Kaag was tijdens de meeste van de gewraakte ministerraden over de toeslagenaffaire gewoon aanwezig. Haar reis naar Niger, waarvan ze zich afvroeg of die misschien tijdens een van de kabinetsbijeenkomsten was, stamde al uit het begin van 2019.

————– ———————————————- ——————————–

Beste Telegraaf en Post redactie, het klopt helemaal wat U daar schrijft maar het wordt nog mooier, Zij, KAAG, was ZEER WAARSCHEINLIJK de drijvende kracht achter het ,,onder de pet houden,, van brisante informatie om haar toeslagen staatssecretaris dhr. Snel uit de wind te houden… Deze minkukel van zou later toch ,,snel,, de benen nemen om niet verhoord te hoeven worden door de 2e kamer… Kortom deze D66 zaak STINKT nog veel harder dan de z.g. ,,leugen,, van Rutte

Mvg.

***

Hierbij wil ik mij afmelden voor tpo nieuws maile. Vr. gr.

***

Interesante petitie die mooi aansluit op prima artikel mbt vaccinatie 60-64 jarigen.

https://rechtoppfizermoderna.petities.nl/

Verstuurd vanaf mijn iPhone

***

Lieve lezer,
Om de hoeveel tijd verschijnt uw Nieuwsbrief.
Hartelijke groet,

***

beste mensen,
graag wil ik mijn account op dit emailadres beeindigen.
kunnen jullie me vertellen hoe ik dat kan doen?
bvd

***

goedemorgen

Het geval is dat ik in mijn wachtwoordenbeheer wat websites zie staan die ik niet meer gebruik, waaronder die van jullie.

Zodoende de vraag.

***

***

[email protected]