Politiek

Pietje Bell leert knutselen aan Katjoesja-raketten

19-05-2021 23:06

Hoi Pietje Bell-fans! Leuk dat jullie weer komen om te genieten van een nieuw Pietje Bell-avontuur. Deze keer gaat onze snaakse schelm in een vieze hete tunnel aan Katjoesja-raketten knutselen zodat hij straks alle joden van de kaart kan vegen. Typisch weer een poets om te bakken die past in het dekselse doerakken-oeuvre van Pietje Bell.

Of het nou vliegen, goochelen, kinderen maken, naar Amerika (‘die zionistische honden!’ roept Pietje Bell dan altijd heel speels en guitig) reizen of de stad op stelten zetten met zijn avonturen is, uiteindelijk komt het er toch weer op neer dat het antisemitische gif zoals dat alweer vele jaren gretig wordt rondgestrooid in socialistische kringen, moskees, msm/npo en bij linkse deugburgers (PvdA/GL/D66) thuis danwel in het onderwijs het toch maar mooi voor elkaar heeft gekregen dat de joden gewoon wéér worden gehaat, wéér de schuld van alles krijgen, wéér het kwaad in de wereld zijn en wéér met vernietiging worden bedreigd en dat nog láng geen 100 jaar na de laatste (bijna geslaagde) totaalvernietigingspoging.

Nee, daar ontsnapt dan ook zo’n toch al infantiele en makkelijk ontvankelijke Pietje Bell niet aan. Laat staan Pietje Bell-lezer van het eerste uur Jasper van Dijk, tevens Tweedekamerlid van de SP. Misschien zou hij eens iets anders moeten lezen. Iets van Grunberg ofzo. Of van Leon de Winter.

Nu maar hopen dat Pietje Bell niet onlangs in Iran is geweest om daar te leren hoe je raketkoppen kunt vullen met gifgas.

Volgende keer in de avonturen van Pietje Bell: Pietje Bell neukt tegelijk Pim, Frits, Ida en De Vijf and all he got was a lousy IDF-shirt.

Dag kindertjes! Wij zijn nu even naar Krav Maga-les.