ThePostOnline

Vreselijk: schietpartij Amsterdam komt echt dichtbij voor BN’ers

20-05-2021 15:01

Ja, je kunt na zo’n extreem gewelddadige overal waarbij hoop nou niet bepaald overal om de slachtoffers heen aanwezig was, maar integendeel veel Zuid-Afrikaanse taferelen, in Amsterdam-Noord het gaan hebben over de slachtoffers, over de kogelregen die net zo goed onschuldige burgers had kunnen treffen of over het feit dat Nederland kennelijk the place to be is voor de internationale georganiseerde misdaad (omdat het strafklimaat immer mild is en geldbezorgers zich lekker toch niet mogen verdedigen in tegenstelling tot de meeste andere landen), maar dan ga je dus al te gemakkelijk voorbij aan het échte grote leed. Dat van de lokale BN’ers.

Want voor de dappere BN’ers komt het gewoon allemaal erg dichtbij. Supererg dit!

En die BN’ers hebben het al zo zwaar met elke dag weer pathetisch moeten deugen, zich altijd en overal over alles moeten uitspreken en het geobsedeerd dwangmatig zoeken van een podium. Wat echt geen makkie is als je om te beginnen al geen talent ergens voor hebt. Komt er dan zo’n overval op een geldwagen overheen die, als vanzelf, heel erg dichtbij komt dan gaat zo’n dappere BN’er dat wel echt voelen. Waarvoor respect.

Nou BN’ers, veel sterkte hoor. Hopelijk wordt Instagram vandaag een dag stilgelegd uit respect voor de getroffen BN’ers. Wij gaan nu het AD f5’en om te zien hoe de getroffen BN’ers vandaag de dag doorkomen. Vanavond zitten de BN’ers vast wel weer bij de NPO, want daar gaan ze eindelijk eens wat meer aan entertainment doen (het zou tijd worden).

Toitoitoi strijdmakkers!