U zond in, weekendeditie: ‘Omdat jullie alles tegenhouden wAt ik wil lezen’

23-05-2021 11:27

Hierbij ontvangt u de aangifte die vandaag gedaan is tegen Burgemeester Ahmed Aboutaleb

Aangifte voor machtsmisbruik via een ambtsmisdrijf, schending grondwet, schending demonstratierecht, discriminatie, gijzeling/vrijheidsberoving, aanzetten van politieagenten tot het plegen van een schending grondwet, schending ambtseed/belofte en het plegen van andere strafbare feitenTevens de volgende informatie:

Het artikel waarin Wim Voermans, Hoogleraar staatsrecht en Jan Brouwer Hoogleraar Recht en Samenleving tijdig aangeven dat Aboutaleb de grondwet schendt als hij een mondkapje verplicht stelt.Tevens het artikel waarin hij bevestigt dat hij kennis heeft genomen van het standpunt van alle rechtsgeleerden en de aankondiging dat hij alsnog het ambtsmisbruik gaat plegen met voorbedachte rade.

https://nos.nl/artikel/2342362-deskundigen-verplicht-dragen-mondkapje-is-wettelijk-niet-mogelijkhttps://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/amsterdam-en-rotterdam-boete-voor-wie-geen-mondkapje-op-wil-is-juridisch-houdbaar~b9891788/

Een ambtsmisdrijf valt voor ambtenaren en andere overheidsdienaren, waaronder agenten en officieren van justitie onder de aangifteplicht. Nu (zie bijlage beslissing OM) uit de kennisgeving intrekking strafbeschikking sepot geconcludeerd moet worden dat er ongrondwettig een mondkapverplichting is ingesteld door Aboutaleb en met zijn uitspraken in de Volkskrant ook vastligt dat hij dit instelde tegen alle rechtsgeleerden in en hij dus willens en wetens misbruik maakte van zijn macht moet elke ambtenaar tot de conclusie komen dat er een ambtsmisdrijf gepleegd is door Aboutaleb. Dat betekent dat elke ambtenaar die hiervan kennis heeft (de officier van justitie en de korpschef van Rotterdam, maar ook die van Den Haag door deze aangifte nu verplicht is om aangifte te doen van een ambtsmisdrijf.bron: https://www.ske-advocaten.nl/ambtsmisdrijven-wat-zijn-dat/

In Amsterdam is deze mondkapplicht die dus ongrondwettig is ingesteld door Halsema. Ik roep iedereen op die gesommeerd is door de politie of wie dan ook om een mondkap te dragen tegen de grondwet in in de periode 5 augustus 2020 tot 1-12-2020 maar ook daarvoor op om aangifte te doen tegen iedereen die hem of haar hiertoe heeft aangezet. Ik verwacht van de korpschef Amsterdam dat hij direct aangifte doet van een ambtsmisdrijf tegen Femke Halsema.

Bijgaand ook de strafbeschikking en het sepot.

Met vriendelijke groet,

***

Arnhem ma 17 mei 2021

“Geen Vaccin = Keine Schule”, zegt Dr. Klaus Reinhardt in Duitsland

Dr. Klaus Reinhardt , de president van de Bundesärztekammer, (de Duitse Gezondheidsraad) sprak klare taal in een 172 pagina tellend communiqué Beschlussprotokoll waarin oa. stond

“Het recht op onderwijs met kinderopvang en schoolbezoek kan alleen worden gezekerd met een tijdige covid-19 vaccinatie in de winter van 2021/2022”.

Met deze nieuwe regel zullen ongevaccineerde kinderen en gezinnen dus uitgesloten worden van normale deelname aan de samenleving.

Sietske Bergsma (jurist en journalist)

Lees en bekijk de video verder op de volgende link;

https://www.blckbx.tv/videos/geen-vaccin-keine-schule-zegt-dr-klaus-reinhardt-in-duitslandde-meest-verwijderde-docu-van-het-moment-corona-op-zoek-naar-de-waarheid-8d8dw

Programmamaker Flavio Pasquino

***

Arnhem ma 17 mei 2021

Ondanks dat er veel mensen van goede wil zijn, is de ‘MENS’ het laagste wezen wat er op aarde bestaat.

Omdat we kunnen praten, zijn we ook in staat om te liegen en te bedriegen.

Zelfs in staat de eigen soort te vermorzelen.

Dit in tegenstelling tot alle andere levende wezens op aarde.

***

Arnhem di 18 mei 2021

“Testsamenleving is onzinnig!” legt Prof. Dr. Armand Girbes uit in deze video…

Intensivist en Klinish Farmacoloog Professor Dr. Armand Girbes is kraakhelder in een video die hij op zijn eigen Youtube kanaal maakte.

Een testsamenleving is onzinnig.

De PCR test onmogelijk is, onbetrouwbaar is, onwerkbaar is en onwerkzaam.

In een 15 minuten durend video-college legt hij in Jip en Janneke taal uit, hoe we de uitslagen van de PCR test moeten interpreteren maar belangrijker nog, hoe groot de foutmarge is bij een lage prevalentie, de periode dat het virus niet erg aanwezig is in de samenleving.

De uitkomst is stuitend en zou moeten resulteren in een acute opheffing van de inzet van de PCR test en de ontmanteling van de geldverslindende en onethische testsamenleving.

Professor Dr. Armand Girbes

Kijk verder op link;

https://www.blckbx.tv/videos/testsamenleving-is-onzinnig-legt-prof-dr-armand-girbes-uit-in-deze-video

***

Arnhem di 18 mei 2021

Een leugenaar moet beschikken over een goed geheugen, want hij/zij moet kunnen onthouden welke leugen hij/zij daarvoor heeft verteld, en daarvoor, en daarvoor, en daarv…………enz.

Er moet wel consistent gelogen worden.
De leugen moet wel blijven kloppen, zeg maar.

Daarom is liegen en geheugenverlies in tegenspraak met elkaar.

Als je het Rutte zou voorleggen, dan heeft hij ook hier wel weer een verklaring voor.
Hij schudt de leugens en verzinsels zo uit zijn mouw.

***

De titel en dit artikel is een aanvulling op onderstaand en eerder verstuurd bericht.

Ik kreeg het NOS artikel onder ogen van Rudy Bouma over “Onderzoek naar extreemrechts: ‘Sommige activisten in staat tot een aanslag'”. NB: de op horen zeggen basis vermeende extremistische aanslagen hebben het journaal en Nieuwsuur WEL gehaald maar het artikel in Science, gebaseerd op de mening van 39 professoren, nog eens bevestigd door later NB het KNMI (zie namens het KNMI op https://www.youtube.com/watch?v=_u3-HfkYJcc ) hebben het journaal NIET gehaald.

En Maurice de Hond hierover in gesprek met Vincent Everts op https://www.youtube.com/watch?v=TUC0Z61ustA
Zie ook in hetzelfde NOS journaal van zaterdag 20 maart 2021 de totale afwezigheid van enig close-up beeld of kritiek op wat er op het Malieveld is gebeurd aan politiegeweld en daarna WEL helemaal uitgemolken, klassiek kritisch en ingezoomd het overigens veel lichtere politieoptreden in Londen en de verontwaardiging daarover wel bij NOS en iedereen… Arnold Karskens hierover, de enige journalist die als oorlogsjournalist nog WEL op het Museumplein en Malieveld durft te komen (of uhhhh, er gebeurt toch niks ergs, vermeldenswaardig… waardoor er weer geen “normale” journalisten rondlopen… cirkel compleet, Arnold Karskens met NB politieperskaart WEL gegijzeld, gearresteerd en gedeporteerd, maakt hij zelfs in dictaturen waar hij verslag doet nauwelijks mee!!!
Tsja, dit wordt me toch te gortig, dus hier een mooie compilatie samengesteld, een beeld zegt immers meer dan duizend woorden… Daar ook Arnold Karskens over de hypocrisie van de NOS over niet kritisch berichten over het Malieveld en Museumplein en wel de vrij softe gebeurtenissen in Londen onder een vergrootglas leggen. Onbegrijpelijk! op https://www.youtube.com/watch?v=ctgRw6vlXdI

en deze tekst eronder

Mijn compilatie van divers materiaal van Youtube, ook eigen opnames, in Amsterdam (Museumplein) en Den Haag (Malieveld), die de herkomst van het nietsontziende en voorheen onvoorstelbare en 14 maanden geleden nog totaal voor onmogelijk gehouden en compleet disproportionele krankzinnige politiegeweld probeert te duiden en de bijna paradigmaverschuiving in het denken over demonstreren, grond- en mensenrechten als er een virus rondwaart dat de facto niet veel gevaarlijker is gebleken dan de echte influenza.

Dus niet “het ordinaire griepje” in de volksmond (!), waarmee men een kater, een verkoudheidje of wat vermoeidheid mee bedoelt als men zich ziek meldt en wat nou juist helemaal aan de basis ligt van het misverstand dat mensen het een “griepje” noemen, en daarmee tot virusontkenners of serieusheidontkenners worden bestempeld, terwijl mensen op sterven liggen of zeer ziek zijn… Jaaaa, natuurlijk, maar ik heb ook echte griep/influenza gehad, 8 keer in mijn leven omdat ik immuungecompromitteerd ben, heb ook al covid-19 gehad, net als 2 keer Moderna vaccin: geloof me, een influenza is juist ingrijpender (behalve met onderliggende comorbiditeit zoals obesitas, 3 kwart van de Covid-19 doden?), daar kun je op zich al door dood gaan! Dan heb je 41 graden koorts, je denkt dat je dood gaat, of je wenst dat je dood was!

Maar viruswappies mag je gewoon neerknuppelen, folteren, doden als het even mee zit… Het is zelfs een excuus waarmee je gewoon mensen voor hun deur kan martelen, neersmijten, folteren, doden als er geen camera meekijkt, en zelfs in EIGEN HUIS, zonder demo, koffie, risicogebied, noodbevel, waarschuwing, in vereniging, met de leiding aanwezig, dat is de conclusie die je enkel kan trekken na stijgende verbazing op stijgende verbazing na het zien van deze beelden in de compilatie! ( https://www.youtube.com/watch?v=ctgRw6vlXdI )

En de nawerking van een stevige griep, zeker als er nog een longontsteking bovenop komt, is net zo heftig als bij mensen met covid-19, vooral in combinatie met obesitas of diabetes. Ik kan daar na een empyeem/pleuritis over meepraten, jarenlang nog last en nog steeds niet de oude! Sterker: De Spaanse griep in 1918/1919 had een sterftecijfer van 2 tot 4% doden wereldwijd, op een bevolking van 2,5 miljard waren dat toen men schat minimaal 100 miljoen doden. Dat had dan met 3,4% sterfte, een cijfer door WHO en NRC tot ver in de zomer aangehouden, voor Covid-19, op een bevolking van nu 7,5 miljard mensen voor 300 miljoen doden gezorgd. En in Nederland 600 duizend (!) ipv nu 17 duizend in 2 griepseizoenen, feitelijk niet meer (ook qua oversterfte!) dan in 2 medium zware griepseizoenen. Er is geheel geen griep geweest al 2 jaar!!!

De Spaanse griep was dan nu 100 keer erger geweest! Nu 3 miljoen doden tegen 300 miljoen als het de Spaanse Griep was geweest! Dus waar halen ze dat “het is maar een griepje” nou vandaan? Gelukkig was het juist niet zo’n “griepje” !!!! En nog nog sterker: in 1919 vielen juist de jongeren met bosjes de volgende dag met bloed uit de longen stromend dood neer naast het bed! Ouderen hadden wel weerstand tegen deze griep opgebouwd. Een probleem dat je na alle hygiëne nu ook zal krijgen: meer doden door andere ziektes omdat men al anderhalf jaar geen weerstand opbouwt…

Koffiedrinkers zijn gevaarlijker dan hooligans en verdienen/krijgen minder respect stelt de Politie Amsterdam (en Nationale is dat tegenwoordig), denkt ook (althans geeft opdracht:) burgemeester Halsema en Nieuwsuur’s zelfverklaard complotontmaskeraar Rudy Bouma. Samen met de makers van een programma als Complot van Filemond Wesselink (? tsja ik kijk geen RTL of NPO sinds een jaar, mijn maag geeft het op na nauwelijks 2 minuten Journaal, Eenvandaag, Op1, Jinek of NieuwZuur en dan moet ik reeds naar de toiletpot rennen) en het wellicht nog slechtere “Propaganda” op NL3…

zie de aflevering over Maurice de Hond, even gekeken omdat ik hem wel slimme dingen hoor zeggen, zoals over ventilatie, maar dat blijkt ook een complottheorie, althans de WHO raadt het nu aan op de website, ook 39 professoren nu, maar het RIVM blijft erbij: het zijn vooral de druppels, punt. Maurice en Willem proberen al ruim een jaar te zeggen dat ventilatie goed zou zijn bij een rondvliegend virus, of nog 1000 keer groter, een bacterie. Neem nou eens pak hem beet de Tuberculose bacterie, dat is echt een mammoettanker en het coronavirus een opblaas bootje, zoek voor de grap op “tuberculose kliniek” en eventueel iets met frisse lucht of ventilatie bij Google of kijk bij Andere Tijden… En kijk hoe ze er bij liggen, vooral waar: in de open lucht!!!

Maar Andere Tijden willen ze net als Pieter Omzigt afschaffen, de waarheid is soms te confronterend, daarom werden kleurenbeelden uit de 2e Wereldoorlog ook pas na 60-70 jaar vrijgegeven! We hadden Duitsland als vriend nodig tijdens de koude oorlog, kleurenbeelden kwamen daarbij niet van pas, dat kwam te realistisch binnen bij mensen…

In de aflevering van Propaganda over Maurice de Hond presteert men het om van onze belastingcenten een vol half uur Maurice te willen fileren met absoluut NIETS substantieels, enkel vol te lullen met een schimmige verdacht makende verhaallijn en suggestieve subjectieve halve en zelfs hele waarheden die er totaal niets toe doen…. Dus… 39 professoren en een artikel in Science, de WHO op haar website? en het RIVM: nou, wij geloven daar niet zo in hoor… Ze vermoeden een complot!!!

Dit artikel over ventilatie haalde de NOS website, maar of het op het journaal is geweest? Ik denk het niet, want het RIVM keihard, om je dood te schamen: “Lucht een verblijfsruimte minimaal 1 keer per dag 10-15 minuten”. Jongens, dan heb je het NIET begrepen! Pak die liniaal er anders bij en meet wie de grootste heeft: Jaap, Willem of Maurice of Rutte.

NOS over die 39 professoren: “39 wetenschappers: ‘Besteed meer aandacht aan ventilatie in coronabestrijding'” op https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2380628-39-wetenschappers-besteed-meer-aandacht-aan-ventilatie-in-coronabestrijding

“Het gaat het OMT erom: wat is de relatieve bijdrage van die verspreidingsroute? Zo stelde Jaap van Dissel, directeur van het RIVM en voorzitter van het Outbreak Management Team (OMT), deze week: “Het gaat er niet om of verspreiding via aerosolen wel of niet kan. Het gaat het OMT erom: wat is de relatieve bijdrage van die verspreidingsroute? De maatregelen in de eerste golf waren gericht op het voorkomen van overdracht via grote druppels en niet op overdracht via aerosolen. Die maatregelen zijn uiterst effectief gebleken.” (die maatregelen zijn net zo effectief als NIETS doen blijkt uit alle praktijkvoorbeelden in o.a. Zweden, Texas, Florida

Volgens Bluyssen is de kennis over basale fysica bij een deel van de medici niet op orde. “Bijvoorbeeld hun aanname dat deeltjes groter dan 5 micrometer binnen anderhalve meter op de grond vallen: dat is gewoon fout.” Dus 39 professoren, de WHO en Science? en KNMI (! zie https://www.youtube.com/watch?v=_u3-HfkYJcc ) zie https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2380628-39-wetenschappers-besteed-meer-aandacht-aan-ventilatie-in-coronabestrijding . Jaap, Koopmans en de OP1-raad weten het beter!

Dan een nog mooier staaltje onderzoeksjournalistiek van onze complotontmaskeraar die volgens mij nou juist zelf overal complotten achter zoekt: op https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2381279-onderzoek-naar-extreemrechts-sommige-activisten-in-staat-tot-een-aanslag

NOS, na diepgravende (tot voorbij het riool) onderzoeksjournalistiek van de heer Rudy Bouma: “Onderzoek naar extreemrechts: ‘Sommige activisten in staat tot een aanslag'”. Ten eerste: goh… Dan de onderbouming:

“Sterkenburg sprak voor haar proefschrift de afgelopen jaren veertig radicaal- en extreemrechtse activisten. Ze acht enkelen van de activisten die ze sprak in staat tot een aanslag. “Dan gaat het om mensen die geloven in een aanstaande burgeroorlog, die schietles nemen en wapens hebben.” Nieuwsuur sprak ook met twee extreemrechtse activisten uit het onderzoek.”

I rest my case…

KNMI:

bron: https://www.youtube.com/watch?v=_u3-HfkYJcc

***

Journalistiekles: https://www.youtube.com/watch?v=ctgRw6vlXdI

Aan de directie Talpanetwork.com

Aan de hoofdredacteur Hart van Nederland,

Legt u het hart altijd op de zere plek? Met zo’n vriendschappelijke boodschap hieronder heeft Martijn & partner geen vijand meer nodig! Hoe maak je het slachtoffers van excessief politie-geweld wel heel erg en nodeloos overbodig zuur!? Deze kritiekloze houding is meteen ook prachtig exemplarisch voor de gehele Nederlandse “Main Stream Media”. Waar deze compilatie op Youtube daardoor dan ook meteen een mooie inleiding voor is hoe je dat nou moet aanpakken: echte journalistiek, de enige echte, die als controlerende vierde macht onze rechtsstaat in balans houdt!

Jullie moeten je doodschamen!

En dit antwoord van een Talpa-journalist waar de ME de hersenpan van heeft leeggemaakt (?) (“daar zijn ze voor, desnoods met geweld”) gaat dan ook meteen naar zo’n 2000 email adressen van journalisten, professoren, instanties, 1e en 2e Kamerleden, gemeenteraadsleden Amsterdam, online en gedrukte media, radio en televisie en nog veel meer in de bcc. En omdat zij/hij haar/zijn naam niet noemt is de hele redactie hier verantwoordelijk. Goed gedaan! Bijna net zo goed als Halsema Amsterdam door deze humanitaire en grondrechtelijke crisis loodst! Chapeau of is het Châpeau? Je weet het niet bij SBS… Met het Franse woord voor kasteel zitten ze er immers ook naast…
DE compilatie om beter tot het echte journalistieke Hart van Nederland door te dringen:

met vriendelijke groet,

Het hart op de juiste plek!

***

Omdat jullie alles tegenhouden wAt ik wil lezen

***

TOP!

***

***

[email protected]