U zond in, weekendeditie: ‘De havo-gepromoveerde kan niet logisch denken’

06-06-2021 10:49

de havo-gepromoveerde. Kan niet logisch denken. Nu dit: neemt in zijn bespreking van een alpha-onderzoek over racisme aan een alpha-universiteit, een driedeling van ene Nikkie over die journalist schijnt te zijn.

Ik schets even de drab van het linkse moeras.

Komt Chris, bespreekt keurig alles en dan, hoppa, voegt hij even eigen categorieën toe waardoor iedereen die in de Tweede Wereldoorlog in het verzet zat eigenlijk een volbloed racist was.

Kan dit koekoeksjong er bij jullie niet eens uitgekwakt worden? Mening prima, voorkeuren menselijk, maar vileine pseudo-analyse ter meerdere glorie van hemzelf is een vuile homo-streek. Wat zeg ik nu? Gewoon cultuurverschil samenhangend met genetische aanleg. Iedere homo herkent het want anders bleef Chris seksloos. Iedere niet-homo beschouwt het als racisme. Door de geestelijke gebrekkigheid van Chriszotoïden die met hun havo mochten promoveren zonder logisch te hoeven nadenken. En daarom overcompenserend de moeilijkste onderwerpen van de mensheid ter hand nemen.
Chris de tovenaarsleerling.

Vriendelijke groet, Christian Vellinga

***

Heel goed, zo zijn er genoeg projecten voor immigranten en andere werklozen; zoals opleiden als bouwvakker, er moet ontzettend veel gebouwd worden. Leer mensen alle facetten van de bouw, zodat ze overal inzetbaar zijn. Hoppa en een beetje rap.

***

Ik vraag me af wie hier de rasist is?

Een ander vertelt: “Ik geef een technische cursus. Een witte man komt binnen en zegt: “Oh, ik ben verkeerd.” Hij dacht waarschijnlijk dat een Afro-Surinaamse vrouw de les niet kon geven.” Institutioneel racisme en racisme in de dagelijkse omgang, bedoeld of onbedoeld, is volgens velen nog steeds een groot probleem.

Heeft die blanke man gedacht dat een meneer die cursus zou geven?
Of neemt die Afro-Surinaamse vrouw meteen aan dat het rasisme is omdat hij blank is? Waarschijnlijk….?

***

Dames en heren, goed voorbeeld doet goed volgen. Wat zegt uw journalistieke en persoonlijke geweten of zijn de pay cheque en gehoorzaamheid belangrijker?

Vriendelijke groet,

H. Drifter

“BREAKING NIEUWS : BILD BIEDT HAAR EXCUSES AAN, WANNEER VOLGEN DE NEDERLANDSE KRANTEN?

Een aardverschuivingen dendert door Duitsland heen. Mijn enige vraag is nu: wanneer volgt Nederland?

De Duitse krant BILD heeft voor mij het ondenkbare gedaan. BILD heeft zich verontschuldigd aan alle kinderen voor hun gigantische angstverhalen in coronatijd: https://tinyurl.com/2dm3rzfw

Excuses werd aangeboden voor de grootschalige ellende, die hun berichtgeving heeft aangericht in het leven van gezinnen en speciaal in het leven van kinderen. Wat een grootsheid van hoofdredacteur van Julian Reichelt om dit te doen: https://tinyurl.com/3ca2hp3n . Wat een voorbeeld is hij daarmee voor alle hoofdredacteuren in andere landen. Maar zeker ook voor de hoofdredacteuren in Nederland.

Met name Paul Jansen hoofdredacteur van De Telegraaf, Pieter Klok hoofdredacteur van de Volkskrant en de nieuwe hoofdredacteur van AD.nl op te roepen om dit voorbeeld te volgen. Want het is precies zoals Julian Reichelt van Bild zegt, als de nationale overheid het niet doet, dan moet je het als hoofdredacteur maar doen. Je excuses aanbieden aan kinderen”!

Hierbij een stukje van de vertaling van Julian Reichelt.

“Ik zou tegen miljoenen kinderen in dit land, voor wie wij als samenleving allemaal verantwoordelijk zijn, willen zeggen wat onze federale regering en onze kanselier nog niet hebben durven zeggen: wij vragen u om vergeving. We vragen je vergeving voor anderhalf jaar van een beleid dat je tot slachtoffer heeft gemaakt. Aan slachtoffers van geweld, verwaarlozing, isolement, emotionele eenzaamheid. Want de politiek en de media die berichten dat je tot op de dag van vandaag, net als vergif, het gevoel hebt dat je een levensgevaar bent voor onze samenleving. Dat ben je niet, laat je niet overhalen. Wij moeten jou beschermen, niet jij ons. Was er de Merkel-top voor kinderen? Nee. In plaats daarvan kregen onze kinderen te horen dat als ze het aandurfden om kinderen te zijn, om hun vrienden te ontmoeten, ze oma zouden vermoorden. Niets van dit alles is ooit wetenschappelijk bewezen. Het was gewoon gemakkelijk om dat te zeggen, want kinderen vechten niet terug en stemmen niet.”

***

Hallo Redactie,
Ik maak mij grote zorgen!
Bijna elke week stuur ik een persoonlijk bericht naar de Tweede Kamerleden.
Bijgaand de laatste.
Chris Visser Sr.

Beste Minister President Rutte, Kabinet en Tweede Kamerleden,

U begrijpt uzelf niet!
Begrijpt u dat toen uw vader met ongeveer 400 miljoen zaadcellen, uw moeder bevruchte, omdat zij op dat moment een vruchtbaar eitje had?
Begrijpt u dat dit het begin was van wat u nu als volwassen mens bent geworden?
Daarmee bent u het resultaat van een oer natuurlijk KOSMISCHE intelligentie, die ons verstand te boven gaat.
Begrijp dat u dus met uw verstand alleen, zonder uw natuurlijk intuïtieve gewetensgevoel, deze intelligentie op generlei wijze zal kunnen benaderen om het waarschijnlijk corrupte Corona pandemie probleem op te kunnen lossen!
Waarom probeert dan nu zonder respect voor uw oorsprong, tegen onze natuurlijk Kosmische energie in, ons Nederlandse Volk te dwingen met alleen uw respectloos niet toereikend rationeel verstand?
Begrijp, wij mensen zijn allemaal het resultaat van deze onbeperkt intelligente kosmos.
En weet dat deze kosmische energie alles om u heen heeft bereikt zonder dwingen en straffen.
Dwingen met straffen is een verzinsel van een bang rationeel liefdeloos en daarom niet toereikend verstand.
Vanwege onze oorsprong kan geen mens zich laten dwingen en z’n VRIJHEID aflaten pakken.
Dat weet u, en dat voelt u, en toch probeert u met onnatuurlijke wetgeving respectloos ons volk te dwingen met absoluut niet toereikende wettig verzonnen onnatuurlijke dwangmaatregelen.
Houdt eindelijk toch eens op met deze gewetenloze verstandelijke dwaze oplossingen.
Begrijp, dat onze oorsprong energie zuiver eerlijk is, net als uw intuïtieve gevoel.
Waarom handelt u niet met respect naar uw natuurlijk intuïtief gewetensgevoel?
Wat u nu verzint voor ons volk is, oneerlijk, gewetenloos, meedogenloos, daarmee gaat u over lijken, en u denkt dat dit het beste is voor ons Nederlandse Volk?
Hoe kunt u dit verzinnen!
Open eindelijk uw gewetensgevoel en laat ons volk vrij?
Vrij om onze problemen in vrijheid met eigenverantwoordelijkheid op te kunnen lossen!
Voor mij is het een feit, uw puur rationeel respectloos denkend verstand is niet intelligent genoeg om dit onnatuurlijk verzonnen probleem op te kunnen lossen.
Wees eerlijk, open uw ogen en uw eerlijk intuïtieve gewetensgevoel, maak uw excuus aan ons Volk.
Erken dat u echt uw best deed, maar dat u met het Kabinet niet begreep, dat u zonder het gebruik van het intuïtieve gewetensgevoel, het Corona probleem onmogelijk zou kunnen oplossen.

Begrijp alstublieft dat dit respectloos beleid richting bloedige volksopstand stuurt, want ik en vele anderen geef mijn leven voor mijn vrijheid en dat van mijn kinderen en kleinkinderen.
En misschien gelooft u mij niet, maar ik ben ook instaat mijn leven te geven voor de vrijheid van uw kinderen en kleinkinderen.
Met dit beleid tegen onze natuurlijke gevoelens, kweekt u vanwege gebrek aan vrijheid, zelfmoord of terreur..!
Begrijpt u?

Met een oprechte knuffel een fijn leven toegewenst,
Hartelijke groet,
Opa Chris.

***

DE KLIMAATHOAX

WIE, WAS ER EIGENLIJK VERANTWOORDELIJK VOOR DE KLIMAATVERANDERING, NA DE ALLEREERSTE IJSTIJD ?????

***

***

[email protected]