Politiek

Bizar: moeder (52) vergiftigt dochter (17) met geschifte antivaxxcomplottheorietjes

04-07-2021 11:03

“Die mag ze ook halen, zegt moeder Beate. Daarover geen misverstand. Maar ze zal het niet nalaten om haar dochter tot die tijd met haar waarheid te bestoken. Beate is kritisch op de pandemiebestrijding. “Ik wil haar een weloverwogen beslissing laten nemen, dus houd ik haar feiten voor. Mijn nieuws haal ik niet uit de Nederlandse media, want die zeggen of schrijven niets over de experimentele fase waarin de injecties zich nog bevinden. De mensen op televisie hebben niet altijd het beste met ons voor. Op internationale sites lees ik andere dingen. Yentl doet dat niet. Ik snap dat het daardoor ingewikkeld voor haar is.”

“Mensen worden bang gemaakt, ik denk dat we niet met een heel eng virus te maken hebben. Daarover probeer ik mijn kind te informeren, zeker omdat er een marketingcampagne aan de gang is die jongeren bijna dwingt om het vaccin te nemen.””

De 52-jarige Beate is antivaxxer en moeder van Yentl (17). Antivaxxmoeke Beate valt haar dochter voortdurend lastig met geschifte wappiecomplottheorietjes over een verder veilig vaccin wat uitstekend blijkt te werken tegen het coronavirus. Zelf noemt de antivaxxmoeke dit ‘de waarheid’. Deze ‘waarheid’ haalt ze niet uit ‘Nederlandse media’.

Nederlandse media proberen doorgaans het verkondigen van al te grote onwaarheden te voorkomen, vandaar dat ‘de waarheid’ van geschifte antivaxxmoekes niet in ‘Nederlandse media staat’. Maar volgens antivaxxmoekes staat het niet in ‘Nederlandse media’ omdat die ‘niets schrijven over de experimentele fase waarin de injecties zich nog bevinden’. Aha. Dus als ergens niet over wordt bericht dan is dat juist omdat het wél bestaat! Dat ‘Nederlandse media’ niets schrijven over de platte aarde, droog water, daglicht bij nacht en 1 + 1 = 3 betekent dus dat het allemaal waar is!!!!1!!!

Maar gelukkig leest antivaxxmoeke Beate ‘andere dingen’ op ‘internationale sites’.

Nou, gelukkig maar zeg! Je kunt je geschifte complotwaan immers niet genoeg blijven voeden, al helemaal als je daarmee je eigen minderjarige dochter misschien richting de Delta+-corona en een opname op de IC duwt. Wie wil er niet het beste voor zijn eigen kind?

En dan maar hopen dat Yentl (17) als ze onverhoopt een ernstig ongeluk krijgt wel gewoon toestemming van haar moeder krijgt voor een bloedtransfusie of bij acute leukemie gewoon chemo en een beenmergtransplantatie mag. Je weet het tenslotte maar nooit met geschifte complotdenkers die ‘het beste voor hebben’ met hun kinderen: ze verschillen in niets van ‘christenen’ die vaccinaties weigeren om Gods wil, Jehova’s die bloedtransfusies weigeren om Jehova’s wil of moslims die niet vaccineren omdat er ‘varkensbloed’ in het vaccin zit. Achterlijke voormiddeleeuwse anti-rationale ideologieën of het waanwereldbeeld van antivaxxmoekes: in beide gevallen komt het er vooral op neer dat onschuldige kinderen als eerste slachtoffer worden.

Raar eigenlijk: als je je kind slaat komen enge mensen van Jeugdzorg je kind weghalen. Maar je kind afhouden van levensreddende vaccinaties en je eigen onbewezen en meestal aantoonbaar onware zieke complottheorietjes als gif aan je kind opdringen is dan weer geen enkel probleem.

Bij christelijk betrokken verbindingsdagblad Trouw (Blendle-link) vinden ze het allemaal heerlijke content die kritiekloos kan worden opgediend, zo zijn hypocriete christelijk betrokken verbindingscouranten dan ook wel weer.