U zond in, weekendeditie: ‘ernstig oordeelgods over een ieder die G5 reclame maakte’

10-07-2021 11:27

kasja mensen zijn zelf volwassen genoeg te beoordelen wat fake niet fake door uw G5 reclame waardoor heel china nu een grote gevangenis is geworden komt er een ernstig oordeelgods over een ieder die G5 reclame maakte heeft gemaakt Niemand blijft ongestraft!! niemand ook u niet!
Kasja denk je te kunnen vechten tegen gods gezalfde boris denkt dat ook maar nottinghamshire wacht de ergste regenval in 100 jaar en is 5 tot 10 keer erger dan de door mij op almereplein zeerzeerzeerluid aangekondigde natuurramp over luton sheffield rotterham dat de autos binnen 4 dage na mijn aankondiging in bootjes werden veranderd Dat is nou Gods scheppingkracht huivolgrappen Mijn paster niko aarnoudse barendrecht heeft een dode opgewekt in jesus naam;hIJ heeft dus de gemeentelijke wet overtreden door de dode te laten liggen en neit te melden maarop de derde dag 30 man voortdurend in gebed nonstop zagen ze het lichaam bewegen en rende weg van de schrik en die man heeft zijn getuigenis gegeven voot 70000 man in moslim-indonesia Maar bergkamp wil strafbaar stellen als iemand zegt niets onmogelijk is en op gebed geaardheid veranderd kan worden Wie echter een vloek over de bijbbel uitspreekt of ZIJN BRUID de kerk kijk hugo kkjik G5 kasja kijk mark kijk merkel naar australia waar pasters werden bedreigd met 20 jaar gevang 20000 euro boete De Geest van god in mij werd zeer vertoornt en schreef 25 austarlie ambassades Vanwege uw gendergekheid krijgt uw land de zwaaarste regenval in honderd jaar Ieder keer dat u blaft tegen orban mark komt er meer vloek over nederland Mark let goed op de eilanden want daar gaat het beginnen als u weer blaft breken de dijken van de afsluit beeft heilo

***

Uiteraard is niet altijd alles wat jullie maken 100% Top, maar dadt maakt jullie ook zo sympathiek en menselijk. DEZE EDITIE OVER SIGRID KAAG VOND IK ECHTER ZO HEERLIJK, DAT HET MIJ ENIG VERTROUWEN HEEFT HERGEVEN (Nieuw woord) IN DE VERWACHTING DAT DE WAARHEID TOCH SNEL GENOEG BLIJKT TE KUNNEN RENNEN. Het besef dat een vrouw als deze minister met haar achtergrond en sympathieën zo hoog kon stijgen tussen de mannetjesmakers van de regering van Nederland, heeft vele jaren mijn vertrouwen in de wereld en de Nederlandse politiek ondergraven. Dank voor dit – voorzichtige! – herstel, Bert Busken!

***

Mag ik een kleine serie van 5 (?) artikeltjes over politieke/economische onderwerpen naar jullie toesturen ter beoordeling of je ze wilt plaatsen? De eerste die ik jullie ooit stuurde, kreeg meteen K-+ reloads. Als breed opgeleide Nederlandse met een gemengde achtergrond en 70 jaar ervaring denk ik wel wat te zeggen te hebben dat jouw goedkeuring kan wegdragen. Als dat niet het geval is, houd ik me voor altijd stil….

***

Probeer nog dieper in de krochten van de gevestigde zichzelf hemelhoog prijzende en permanent liegende politiek door te dringen en alle leugens en bedrog naar buiten te brengen.

***

Geacht TPO,
Voor (voetbal) wedstrijden willen sommigen even op 1 knie. Sommigen ook niet. Nu zag ik Oekraïne – Engeland. Engeland knielde. Oekraïne niet. En zo ontstond een beetje een voor de deugers ironisch beeld: Het had veel weg van slaven knielend voor meesters. Knielen is onderwerping. Bij kneusje Hamilton naast Verstappen had ik dat dus ook. Misschien moeten ze een ander gebaar gaan verzinnen. Of sowieso stoppen met die hele hypocriete poppenkast.
Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

***

Geachte heer/mevrouw,

Maandag 5 juli j.l. vond de vergadering plaats van de Provinciale Staten
Noord-Holland met als agendapunten 16.1 de RES 1.0 (Regionale Energie
Strategie 1.0, onderdeel van het klimaatakkoord 2030) en 17.
referendumverzoek mbt de RES 1.0.

Wij als stichting Noord-Holland Referendum hebben aan alle eisen voldaan
om dit referendum te kunnen houden.
Toch hebben de coalitiepartijen, VVD, D66, GroenLinks en PvdA tegen dit
referendumverzoek gestemd. Dat onder het mom van “noodzaak” en
“spoedeisend”.
Het democratisch recht van de Noord-Hollanders is weggewuifd.

Daarom starten wij als Noord-Holland Referendum een juridische
bezwaarprocedure tegen de Provincie Noord-Holland. In het persbericht,
toegevoegd als bijlage, vind u een precieze beschrijving van de gang van
zaken en hoe nu verder.

Bij eventuele vragen kunt u mij altijd telefonisch bereiken of kunt u
mij mailen.

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

Woordvoerder & mede-initiatiefnemer
NH Referendum

***

Boek toont hoe de overheid veel beter gaat functioneren

De overheid hanteert steeds meer wetten en regels om burgers en bedrijven te laten betalen en om ze te laten ontvangen wat zij wil. Veel mensen zijn van goede wil, maar anderen zien het nut niet of ontdekken dat ontwijken loont. Om haar doel te bereiken kan de overheid steeds meer ambtenaren, deurwaarders en juristen inzetten, maar veel beter goede zelfregelende digitale technieken. Dit boek toont hoe iedereen dan automatisch het juiste betaalt en ontvangt, zowel wat betreft belastingen, uitkeringen, pensioenen als ook migraties. Alles gaat moeiteloos. Al het geldverkeer gaat giraal. Alle belastingen vervallen, ook inkomsten worden belastingvrij. In plaats daarvan komt een automatische heffing over elke uitgave. Die heffing bedraagt een percentage van de uitgave en wordt tegelijk met de uitgave betaald. De wetgever bepaalt de hoogte van de heffing op basis van de soort ontvanger. De ingezetenen ontvangen, zodra nodig, de juiste uitkeringen in hun rekeningen. De overige rechten en het persoonlijk pensioen worden ook automatisch toegekend en uitgekeerd. Zelfs de migratie van bevolkingen wordt voorkomen door automatische voorzieningen. Deze werkwijze maakt de landen in muntunies onafhankelijk. In Nederland kunnen 40.000 ambtenaren naar onderwijs, politie, zorg enz.

De auteur is een 80 jarige man die veel regeringen zag komen en gaan met steeds Ingewikkelder wetten en regels. In dit boek staan alle details over de bovengenoemde verbeteringen, zoals die nu uitvoerbaar zijn. Het is aan de politieke partijen wanneer deze verbeteringen worden ingevoerd.

Het boek is getiteld: Ons leven kan beter – De radicale aanpak
ISBN 978-94-6323-111-4 | Klaas Post | 202 pagina’s | € 14,95
Te koop in de boekwinkels. Te bestellen bij Boekengilde.nl en Bol.com.

***

Wie over complot spreekt is er mogelijk zelf lid van!?! Bugermeesters en rechters hebben helemaal geen macht het rivm ook tottaal niet :als er nu duizenden zijn gearresteert door in USA de deepstate wat gebeurd er dan straks met het rivm alls de site die ik vanmorgen las FAUCE EEN ZEER GEVAARLIJK CRIMINEEL NOEMT Napliteaanse maffia? Familie voorkomend in napels rond 1700 sickle betekent mensen zijn dus als gras die geharvest moeten worden gedrooghd en voor de koeien geworpen.
bugermeestertjes van nederland van disselnazaat remkes gister en vandaag las ik inteerrnet massale arrestaties door usa van de deep state mensen De vraag is dus wie gaat het winnen???? Ik schreef enkele dagen geleden sweety andrew dat hij voor de natuurramp verantwoordelijk —blijf met je poten van de christelijke kerk de bruid van christus genoemd af jij andrew heeft je handen ernstig gebrand door De Enige echte koning JC tevervolgn met gendergekheid 20 jaar gevang 20000 boeten met als gevolg dat ge geest van god in mij zeer toornig werd en australia vloekte en natuurrampen afriep–psalmen zegt Hij maakt zijn engelen tot stornwinden en gebood engelen gods in stormwinden te veranderen De grootse natuurramp 100 jaar in austaralia is door uw politieke agenda veroorzaakt U heeft er geen rekening mee gehouden dat er nog iemand boven u staat:JC De regen gaat niet stoppen voordat u zich verzoend met de enige echte grote koning JC en zijn Woord
nederland word aldus weltscmerz meijeren baudet een satanise wereld dictatuur opgedrongen Daarom houdini weiss boris zoals eerder op almereplein zeerzeerzeer-luid geproclameert the rape cities wil be down the water I-SEE cars swimming through the streets wat 4 dagen later gebeurde Als rechters hun werk niet doen dan spreekt mijn allerbeste vriend JC wel recht over donrecht van rotterham–luton–sheffield De Toorngods in mij zette de streek onder water dee autos door de straten zwemmen en dat gaat weer gebeuren houdi weiss boris en wel als gevolg van uw handelen met de kerk in nottinghamshire komt er vloek op vloek over nottingshamshire tornados apocaliptise regnval zoals ik aan 30 brazil ambassades voorspelde dat de haven aan sao paolo aan china heeft gegeven met als gevolg de geest van god in mij zeer vertoornt in een visioen de straten van saopaolo zag veranderen in rivieren wat diezelfde week gebeurde De ergste watersnoodramp van saopaolo in 100 jaar veroorzaakt door de comunistise 2 de president brazil,

***

Beste mevrouw, beste meneer,

Graag leg ik het bijgevoegde persbericht aan u voor. Tijdens de statenvergadering van vandaag hebben wij ons initiatief om het raadgevend referendum te agenderen gepresenteerd en tevens een plakkaat ter herinnering aan dit unieke moment aangeboden aan de commissaris van de koningin.

Voor eventuele verdere vragen zijn wij bereikbaar via dit mailadres of telefonisch via 06 22 71 56 76.

Met vriendelijke groet,

***


***

[email protected]