Politiek

Kopschopkakkers Sanil en Hein reageren op uitlekken namen naar Geenstijl

29-07-2021 19:13

“Nagenoeg allemaal komen ze uit Hilversum. Via de website GeenStijl – en inmiddels van diverse kanten bevestigd aan deze site – kwamen zeven namen naar buiten van de in totaal dertien jongemannen die op Mallorca waren: Hein, Damiaan, Lukas, Sanil, Stan, Martijn en Daan zijn hun voornamen.

Ze schrokken er gisteren zelf van: ,,Schande dat er zo wordt gespeculeerd, verder geen commentaar”, reageert Sanil bijvoorbeeld telefonisch en hij verbreekt de verbinding.

Ook Hein komt even aan de lijn: ,,Het was wel mijn vriendengroep, maar ik was niet bij de vechtpartij. Verder geen commentaar.””

Zo gaat dat dus altijd: op social media gaan namen rond, mainstream media publiceren dat niet want dat vinden ze kwetsend, Geenstijl publiceert dat wel omdat ze graag man en paard noemen en vervolgens zijn mainstream media maar wat blij dat Geenstijl het allemaal publiceert zodat ze er zelf weer artikeltjes van kunnen maken en naar kunnen verwijzen, al zullen ze bij hoog en laag volhouden dat ze het echt niet vinden kunnen wat Geenstijl doet.

Ondertussen weten we nu wel via een voorheen De Persgroep-medium wat Sunil en Hein er allemaal van vinden. Nu de rest nog even bellen zodat ook die kunnen zeggen dat ze er wel bij waren maar natuurlijk zelf niet hebben geschopt. Bij Geenstijl hebben ze vast de telefoonnummers wel.