Doneer aan TPO
Inloggen voor TPO Plus
Neem nu direct een abonnement op TPO+!

Politie pakt weer twee kopschoppers Mallorca op

Acht verdachten nu vast - Allen uit Hilversum

Door: , 11:32, 15 september 2021
Een politieauto. (Screenshot YouTube)

Acht verdachten nu vast - Allen uit Hilversum

 

De politie heeft woensdagochtend twee nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar de gewelddadigheden op 14 juli op Mallorca. Het gaat om twee Hilversummers van 18 en 19 jaar oud. Zij worden verdacht van het plegen van openlijk geweld. Bij dit geweld raakte de 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen dodelijk gewond; andere slachtoffers liepen (zwaar) lichamelijk letsel op.

De beide mannen worden op dit moment verhoord door de politie. In totaal zitten er nu acht verdachten vast, allen uit Hilversum. De verschillende verdenkingen betreffen medeplegen doodslag, medeplegen poging doodslag en openlijk geweld. Een van de eerder aangehouden verdachten staat morgen bij de raadkamer, die daarna zal beslissen of hij langer vast moet blijven.

Dinsdagavond werd aandacht besteed aan het onderzoek in het programma Opsporing Verzocht en een oproep gedaan aan getuigen om zich te melden.

 
 

Neem nu direct een abonnement op TPO+, zo krijg je toegang tot alle artikelen en kun je reacties lezen en plaatsen.

Ja, ik wil een abonnement

Ja, graag

 

 

 

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina) Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over de betaling van je donatie? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Aanbevolen video

Advertentie

 
  True managed webspace
 
 
Linktips: Online Casino | Juridisch Advies Arbeidsrecht