U zond in, weekendeditie: ‘Judassen! TPO is voor paupers’

26-09-2021 11:05

 

Iemand pesten met zijn obesitas in een artikel is echt een No No.
Het is inmiddels volksziekte No 1 en een te goedkoop shot voor de boeg om iemand, die om wat voor reden overgewicht heeft, zo te benoemen. Het is heel goedkoop. Het is ordinair.
Mede ook omdat er een correlatie wordt gelegd dat je eigenlijk alleen maar een bekwame minister van Defensie kan zijn als je in een ranke cockpit of tank past. Dat slaat dus helemaal nergens op. Dit is een bewuste actie om iemand te kleineren. Slechte beurt Post!

***

Het is niet vaccins en “gentherapie”, maar “vaccins” en gentherapie.

Phaha wakker

Judassen!
TPO is voor paupers

***

CATALAANSE PRESIDENT PUIGDEMONT MOET ONMIDDELLIJK VRIJGELATEN WORDEN.

De president van de regering van Catalonië, Carles Puigdemont, heeft in 2017 een referendum gehouden over zelfbeschikking voor Catalonië. Sindsdien leeft hij in ballingschap in België omdat hij in Spanje geen eerlijk proces zou krijgen. Op 23 september was hij naar L’Alger gereisd om deel te nemen aan een reeks officiële manifestaties en werd hij door de Italiaanse politie gearresteerd en overgebracht naar de bancali gevangenis in Sàsser. Op 24 september werd hij overgedragen aan het Hof van Beroep van Sàsser, dat bevoegd is om over zijn vrijlating of uitlevering te beslissen.

De Spaanse rechter Llarena had euro-bevelen uitgevaardigd voor de uitlevering van de verbannen Catalaanse politici. De Euro-orders werden echter nietig verklaard omdat Puigdemont, Comín en Ponsatí immuniteit genoten als verkozen Catalaanse parlementsleden. De Spaanse rechterlijke macht verzocht om opheffing van hun immuniteit, Spanje drong zo hard aan als het kon, en op 9 maart werd over het verzoek gestemd en werd hun immuniteit opgeheven. Maar de uitslag was dichterbij dan gewoonlijk, want 42% heeft niet voor gestemd! Vervolgens werd hem op 2 juni opnieuw immuniteit verleend totdat het besluit definitief zou worden. Maar op 30 juli heeft het Gerecht van de EU de voorzorgsmaatregel nietig verklaard omdat er geen behoefte was aan gedwongen immuniteit als er geen Europese arrestatiebevelen voor Puigdemont waren. In de uitspraak werd echter bepaald dat de immuniteit opnieuw in werking zou worden gesteld indien Spanje nieuwe euro-orders zou uitvaardigen. Tegelijkertijd heeft het Spaanse Hooggerechtshof de aanhoudingsbevelen van de staat gehandhaafd, zodat de Catalaanse politici in de hele EU konden reizen, behalve naar Spanje.

Deze hele puinhoop maakt deel uit van de vuile oorlog die het Spaanse ultranationalisme voert tegen het verlangen van het Catalaanse volk naar onafhankelijkheid van Spanje. Voor de Catalaanse nationale minderheid is het verlaten van Spanje een kwestie van overleven, omdat zij weet dat dit het enige EU-land is waar het fascisme niet is overwonnen. In Italië en Duitsland werd het fascisme verslagen en konden zij terugkeren naar de democratische weg. De dictator Franco mocht, omdat hij geen andere landen binnenviel en omdat hij anticommunistisch was, aan de macht blijven en stierf in bed, wat aanleiding gaf tot een overgang, zogenaamd democratisch, waarbij dezelfde mensen onder een democratisch mom zijn blijven regeren.

Daarom eisen wij, Catalanen, dat Italië en de andere Europese landen geen steun verlenen aan de onderdrukking van de Catalanen, die wordt uitgevoerd door staatsstructuren met fascistisch-nationalistische grondslag, maar dat zij de democratie helpen haar weg te vinden. President Puigdemont moet eerst worden vrijgelaten en daarna moeten de Europese landen het Catalaanse volk steunen, zodat het kan beslissen of het een nieuwe Europese partner wil worden, op voet van gelijkheid met Spanje en de andere Europese leden.

***

***

[email protected]