U zond in: ‘Chris Aalberts, je hebt kennelijk de ijdele hoop dat je met je heksenjacht FvD kapot krijgt’

02-10-2021 14:50

“Beste Chris Aalberts,

Jouw kruistocht tegen Thierry Baudet begint meelijwekkende gevoelens op te wekken. Thierry moet wel hoge hakken aan gehad hebben en met de punt van een hak midden op jouw wreef gestaan hebben. Anders is het allemaal niet te verklaren. Het helpt allemaal niet Chris. Je doet wat zeer eenzijdige uitspraken die je niet degelijk kunt onderbouwen. Het meest lachwekkende is je verhaal over de rechtsstaat. Denk je nu echt dat er veel TPO lezers nog enig vertrouwen in de rechtsstaat hebben? In een land waar iemand die een vraag stelt, geconfronteerd wordt met een jarenlang politiek proces en uiteindelijk voor “belediging” veroordeeld wordt. Terwijl iemand met een zwarte huidskleur zeer ernstige bedreigingen doet tegen mensen die een cultuurgoed verdedigen en wordt niet eens door justitie opgepakt.

Wilders had zich dus als zwarte Piet moeten schminken. Alleen al daardoor blijft er van de rechtsstaat helaas niets meer over. Maar de lijst eenzijdige vooral linkse uitspraken is inmiddels ellenlang. En dat weet jij natuurlijk ook al wil je een sprookje overeind houden.v Helaas voor jou maakte Gideon van Meijeren compleet korte metten met de rechtsstaat in de kamercommissie en niemand die er echt tegenin ging want hij heeft 100 % aantoonbaar gelijk. En dat kon niemand in de commissie ontkennen. En iedereen in het land weet dat ook behalve jij dan misschien. Maar hoe dan ook. Ik heb me inmiddels bij de aanhangers van FVD gevoegd. Misschien wel door jou aanhoudende onzin verhalen want bij zoveel heksenjacht wordt je totaal ongeloofwaardig en door die kritiek ben ik verder gaan kijken en heb ontdekt dat FvD precies mijn partij is. Want wat ik natuurlijk ook geconstateerd heb is dat jouw insinuaties en beschuldigingen nergens echt gemotiveerd zijn maar zich vooral richten tegen de persoon Thierry Baudet. En dan blijkt dat je op de man speelt omdat de zaken waar de partij voor staat zeer veel aanhang hebben in dit land. En dan moet je op de man spelen om het programma te verdoezelen. Zonder echte motieven op de man spelen is natuurlijk al sowieso laakbaar tegen wie dan ook. Kijk, jouw stukken negeer ik natuurlijk vanaf nu gewoon omdat ik niet denk dat er iets zinnigs uit jouw pen rolt. Jammer vind ik dat voor TPO. Zolang als dit soort onzin gepubliceerd wordt is het natuurlijk nooit een serieus orgaan want dit slaat terug op TPO.

En dat vinden zeer veel mensen. En dat is jammer voor TPO. Je hebt kennelijk de ijdele hoop dat je met je heksenjacht FvD kapot krijgt. Dat is een grandioze zelfoverschatting, er staan hooguit een paar andere Thierry haters in de handen te klappen maar daar win je in je heksenjacht helemaal niets mee.

Succes ermee. Het levert FvD wellicht nog meer aanhangers op. Want alleen al op het moment dat jij schrijft over de goede rechtsstaat weten al veel mensen dat je onzin schrijft. En als je naar de prestaties van Rutte, Kaag en andere politici in deze flut regering kijkt dan hebben deze mensen vreselijke zaken geflikt. Van de vreselijke toeslagen ellende voor veel mensen tot het financieren van de moord op een Israƫlisch meisje en zeer veel vreselijke dingen daartussen van een boekwerk vol leugens tot bedrog en nu uitsluiten van mensen en directe discriminatie. Dit beleid is echt om van te kotsen hoe deze commandocentrale met mensen omgaat. Terecht dat FvD en ook andere partijen het dictatoriale karakter aan de kaak stellen.

En voordat je begint te fulmineren dat ik me eerst maar moet laten inenten kan ik je uit de droom helpen, ik ben dubbel ingeƫnt maar niet omdat ik daar achter sta. Dat was gewoon om op vakantie te kunnen gaan en dat vind ik dan belangrijker. Maar ik heb groot respect voor de mensen die principieel blijven. Maar dat doet jou allemaal niets. Maar Thierry Baudet is voor jou het ultieme kwaad op deze wereld.

De walm komt al uit je ogen als hij zijn mond open doet. Triest nietwaar.

Dat zegt alles over jou maar je hele verhalen over Thierry des te minder.

Theo Martens.

Nog even toevoegen. Wetten niet uitvoeren. Wetten moeten altijd een voedingsbodem van gerechtigheid hebben . Als dat niet is dan is het ‘Befehl isst Befehl” Daar ben je kennelijk een fan van. Ook als mensen daardoor gediscrimineerd worden!.

Theo Martens.

***

[email protected]