Politiek

WOKE Netflix-personeel gaat staken omdat Netflix weigert Dave Chapelle te censureren

14-10-2021 12:23

Dave Chapelle in The Closer. Screenshot Youtube.

Omdat de geniale komiek Dave Chapelle, die momenteel schittert in de Netflix-show The Closer, een reeks meer dan ware en terechte grappen maakt over woke, transgenders en overig lachwekkend narcistisch SJW-drammend gespuis eisen gekwetse woke drammende transgenders en overige SJW’s nu dat Netflix de show van Chapelle offline censureert.

Uiteraard wil Netflix dit niet omdat Netflix ten eerste miljoenen heeft betaald voor de uitzendrechten van The Closer en ten tweede omdat op een marginaal groepje over alles jankende, drammende, straalverwende narcistische woke-twitter-SJW’s na de rest van de wereld de grappen van Chapelle wél gewoon leuk vindt en wél gewoon naar The Closer wil kijken.

Daarom dreigen de woke drammende bij Netflix werkzame SJW’s nu te gaan staken. Dit meldt The Verge.

Drammende SJW’s die gaan staken omdat ze hun zin niet krijgen zijn vergelijkbaar met kleuters die hun adem inhouden omdat pappy geen verzorgpony voor ze wil kopen. Het beste geef je ze geen aandacht, dan groeien ze er vanzelf weer overheen. Wat goed kan helpen daarbij is ze zoveel mogelijk blootstellen aan kritiek, veel en scherpe kritiek. Bijvoorbeeld door een satire bedrijvende komiek die snoeiharde bijtende ironische en cynische grappen maakt over drammende SJW’s. Omdat dat kán en mág in een vrij land.

Eerder al verstoorden enkele gekwetste, verwarde, psychisch ernstig zieke Netflix-medewerkers een bestuursvergadering waarop ze door de Netflix-leiding werden geschorst. Maar na het voorspelbare gejank, gedram en geklaag van twitteraars ging de laffe Netflix-leiding toch maar weer door de knietjes en werd de schorsing ongedaan gemaakt.

Ondanks de vuistjesmaaiende en dreigende dram-SJW’ers lijkt het er niet op dat Netflix The Closer nu ineens wel zal censureren. Eerder al heeft de Netflix-CEO, Ted Sarandos, in een onder al het personeel verspreid persbericht laten weten dat hij niets offline gaat halen omdat er ‘geen grenzen worden overschreden’.

Zelf speelt Dave Chapelle avond aan avond voor uitverkochte megazalen, mede dankzij de aandacht die drammende woke SJW’s en politiek correcte negatieve recensenten van ‘kwaliteitsmedia’ aan hem besteden. Dave Chapelle is laughing all the way to the bank.

Het is niet de eerste keer dat drammende maar volkomen geschifte psychiatrisch patiënten die werkzaam zijn bij een techbedrijf proberen hun zin door te drammen omdat iemand een mening heeft die ze niet aanstaat. Zo moest Spotify een reeks van vergaderingen en therapeutische safe space janksessies organiseren omdat een klein aantal bij Spotify werkzame labiele narcisten het niet vond kunnen dat de briljante podcaster Joe Rogan, door Spotify aangekocht voor maarliefst 100 miljoen dollar, zo maar alles mag zeggen wat hij wil. Ondanks het aanhoudende gejank en gezeur mag Joe Rogan nog steeds alles zeggen wat hij wil en ging de Spotify-leiding niet op de knietjes.

Terecht. Voor woke gedram hoor je niet te knielen.

Nooit.