Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Thierry Baudet

18-10-2021 09:31

StudieboekenStudieboeken

Beste Thierry,

Even correct citeren wat je zaterdag nou precies zei in Purmerend.

“De kans dat een blanke hetero aids krijgt, is kleiner dan de kans dat-ie door de bliksem wordt getroffen. Die kans is echt nul, komma nul, nul, nul, nul, méga klein. Eigenlijk bestaat aids niet voor blanke hetero’s. Dat is gewoon iets, dat komt eigenlijk gewoon niet voor.

En toch hebben wij waarschijnlijk allemaal, ik in ieder geval wel, in de eerste jaren dat je seks hebt, dat je echt als de dood… en ik moet een condoom… en help en uhwuhwhw… en ik moet me laten testen, oh my God enzo. Hoe irriationeel dat ook is. Totáál irrationeel.

Maar dat is dus door die Big Pharma en door die hele angst-industrie. We hebben in feite al sinds de jaren ’80 een seksuele lockdown, met die verschrikkelijke eh… anti-conceptiedingen. Al decennia laten we ons aanpraten dat blanke hetero’s een condoom moeten gebruiken, los van voortplanting dan hè. Maar voor ziektes. Dat slaat ergens op. Is gewoon onzin. Maar dat is dus helemaal in ons systeem binnengedrongen.”

Tja.

 

n de aan aids overleden broers van Mark en Eberhard van der Laan heeft Humberto Tan je gisteren al iets verteld: net zo blank als jij.

Voor de feiten over de preventieve werking van die “verschrikkelijke eh… anti-conceptiedingen” tegen ziektes verwijs ik je graag naar ‘Hier komen de baby’s vandaan!’ van David Vlietstra, een 52 pagina’s dik ‘samenleesboek’ voor kinderen vanaf 7 jaar.

Maar waar ik het wel even met je over wil hebben, is dat zinnetje waarin je de leden van je sekte uitlegde dat die “verschrikkelijke eh… anti-conceptiedingen” wél de voortplanting kunnen beperken.

Géén onzin, bij wijze van uitzondering.

 

Toen ik je dat hoorde zeggen, dacht ik: hadden de ouders van al die mensen die nu nog amechtig hijgend achter jou aanlopen alsof je de nieuwe Redder des Vaderlands bent dát maar geweten en er een paar kwartjes tegenaan gegooid.

Want dat er bij jouw vader een gaatje in het rubber zat toen je verwekt werd, daar is nog wel mee te leven. Een dorp zonder dorpsgek is immers niet compleet.

Maar tranentrekkend irritant vind ik al die blinde meelopers die je maar blijven verdedigen, hoe waanzinnig het ook is wat je allemaal uitkraamt aan homofobe en racistische drek.

Dat volk, daar pís ik echt op.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje!

PS2. Dit briefje kost me vast weer donateurs, maar ik wil gewoon geen dweepziek volk in mijn aura, dus jammer dan.