Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Ankie Broekers-Knol

28-10-2021 09:31

Mevrouw Broekers-Knol,

Ik snap inmiddels hoe het werkt bij de VVD met die zogenaamde vluchtelingen.

Bente Becker regelt de aanvoer.

Zij is als Tweede Kamerlid de vrouw achter de bootdiensten voor de stoere knapen met de iPhone’tjes die vlak voor ze in een EU-land de kade of het strand op stappen hun paspoorten verscheuren.

Dilan Yesilgöz regelt de handel.

Zij is als staatssecretaris van Economische Zaken de vrouw die zorgt dat de groothandels en middenstanders wasmachines, televisies, meubilair en boodschappen kunnen leveren aan de azc’s en de statushouders.

En u bent van

de groei. U zorgt als staatssecretaris van Veiligheid en Justitie dat er bijna geen uitgeprocedeerde asielzoeker (lees: illegaal) het land hoeft te verlaten.

Ik snap het business-model.

Alleen dacht ik gisteren wel: jullie moeten niet gaan overdrijven. A

ls Nederlandse daklozen onder een brug moeten slapen en Nederlandse jongeren járenlang op een betaalbare woning moeten wachten, is het misschien niet zo’n strak plan om asielzoekers niet in nette tentenkampen of sportzalen te gaan onderbrengen, maar in víer-sterrenhotels.

U weet toch dat die Afrikaanse mensensmokkelaars hun tickets op Bente Beckers Bootdiensten naar Nederland verkopen door de klantjes ons land als een paradijs met gratis geld, gratis zorg en gratis huizen ter waarde van één miljoen euro voor te spiegelen?

Als nu ook nog bekend wordt dat je hier in een vier-sterrenhotel wordt geplaatst, wordt het nóg drukker hier met uitvreters.

Of moet u van Mark Rutte weer testen hoe ver zijn kabinet de middelvinger kan opsteken naar het volk?

Nou, dat is niet nodig, hoor.

Die schapen pikken alles.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Scheelt weer :-)

PS2. Heeft u al gestemd

PS3. En wat de Nare Jongens zeiden: https://soundcloud.com/user-579508226/nare-jongens-podcast-35-feest-special