Media

TPO Podcast 313 met Gelukkig Veelo en Bert Nieuwjaar

31-12-2021 14:58

Shutterstock.

NIEUW! TPO PODCAST OP PETJE AF!

 

 

Beluister op Spotify.

Koop TPO Podcast-hebbedingen in onze hebbedingenshop.

Beluister op Itunes.

Beluister op SoundCloud.

Doneer, want TPO Podcast doet niet aan advertenties.

Twitter.

Facebook.

Youtube.

WOKE NIEUWSBRIEF.

WOKE ABONNEE WORDEN.

RAWMP3.

 

GELUKKIG NIEUWJAAR!

Sinds vijf jaar maken wij iedere week de TPO Podcast en sinds iets meer dan een jaar maken we er twee per week. Dat kan, omdat we er veel tijd insteken en dat kan ondermeer sinds Roderick weg is bij RTL . En natuurlijk omdat wij fantastische donateurs hebben die ons financieel ondersteunen.

Maar voor ons is het allemaal net aan. En omdat we niet willen inleveren op de kwaliteit én de frequentie van twee keer per week, maken we van de vrijdag-aflevering een abonnement.

De dinsdag-aflevering blijft zoals ie al vijf jaar is: voor iedereen en steunend op donaties. De vrijdag-show is beschikbaar voor iedereen met een abonnement van 1 euro per aflevering. Verkrijgbaar als maandabonnement van 4 euro of als jaarabonnement van 40 euro per jaar. Een korting dus van 8 euro met een jaarabonnement!

Het zijn geen enorme bedragen, maar ze helpen Bert en Roderick te doen wat we graag doen: twee keer per week een scherpe en volle show maken voor jullie.

We hebben 313 afleveringen gratis beschikbaar gemaakt, daar gaan we mee door op dinsdag, maar we vinden het redelijk om voor de vrijdag-editie een euro te vragen.

Mocht je al donateur zijn en denken: ‘Ja, nou heb ik net gedoneerd voor het volgend jaar en nu moet ik gaan betalen voor de vrijdag-aflevering!’, er staat een archief van meer dan 300 afleveringen helemaal gratis online, allemaal dankzij jou. Je hebt dus niet voor niets gedoneerd.

Sterker, donaties blijven keihard nodig! Net als de lidmaatschappen en abonnementen voor de betaalde vrijdagaflevering.

De vrijdagafleveringen kun je, nadat je lid bent geworden, uiteraard terugvinden op deze pagina. Bovendien kun je met een lidmaatschap automatisch alle betaalde (en de gratis) afleveringen blijven downloaden via RSS en afspelen in je favoriete podcast-app.

PETJE.AF/TPOPODCAST