Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan de Willem Engel-adepten

01-02-2022 09:31

Willem Engel
Willem Engel. Screenshot Youtube.

Beste leden van de Engel-sekte,

Ik kan wel weer een briefje aan Willem Engel zelf schrijven, maar het enige wat ik dan bereik is dat die koekwaus het in zijn plakboek plakt.

Nadat hij op social media heeft aangekondigd dat-ie “aangifte gaat doen”.

Dat ik het “nog wel zal merken”.

En iets geleuterd heeft over “liefde en geduld”.

Dus laat ik me eens rechtstreeks tot jullie richten.

Gisterochtend vroeg zagen een 24-jarige politieagente in opleiding en haar 29-jarige collega op een landweg tussen Ulmet en Meyweilerhof in Duitsland een auto staan. De oudste agent dacht een dier in de kofferbak te hebben gezien. Ze besloten de auto te controleren, vroegen de inzittenden om hun legitimatie en wilden in de kofferbak kijken of ze inderdaad te maken hadden met stropers. Toen ze achter de auto stonden, werd de agente meteen in haar hoofd geschoten en de agent nadat hij zijn wapen had gepakt ook. Maandag in de loop van de middag werden de daders opgepakt. Eén van hen, de 38-jarige Andreas Johannes S., was een bekende van de politie, die ooit een jachtlicentie had én verloor en die diverse veroordelingen had, onder meer wegens illegale handel in dieren.

Lang verhaal.

Maar ik heb het zo simpel mogelijk opgeschreven, zodat ook jullie het hopelijk begrijpen.

En wat schrijft Willem Engel vervolgens op Twitter?

“Jarenlang burgers kleineren en treiteren kan consequenties hebben.”

Dus politieagenten willen een verdacht voertuig controleren, politieagenten worden in koelen bloede doodgeschoten en jullie messias Willem Engel zegt: “Eigen schuld, dikke bult.”

Nou zijn er wat mij betreft bij jullie, de volgelingen van die aarsmade, twee mogelijkheden.

De eerste: je blijft geloven dat Willem Engel ook maar een béétje deugt.

 

Dan ga je gewoon door met het doneren van je zuurverdiende eurootjes, zodat hij al die kansloze processen tegen de staat en iedereen die hem “belastert” kan blijven voeren (en af en toe een lapje grond voor zichzelf in Spanje kan financieren, want blijkbaar weigert zijn al even gewetenloze vader hem te sponsoren).

Dan ben je dus, ik zeg het maar helder, volkomen krankzinnig.

De tweede: je schaamt je de ogen uit je kop dat je je zo lang hebt laten manipuleren door die rat, maar weet dat het nog niet te laat is om tot inkeer te komen.

Dan cancel je hem uit je leven.

Of om het in jullie taal te zeggen: WORD WAKKER !!!

 

Heb ik hoop dat je dat inderdaad doet?

Dat die vermicelli van draadjes in je hersenen na twee jaar indoctrinatie door Willem Engel opeens weer goed komt te liggen?

Ondanks dat je niet al afhaakte nadat hij de ‘dood’ van de Deense voetballer Christian Eriksen weet aan diens vaccinatie?

Na die hoax over die poederbrief die hij onlangs, zogenaamd van een tegenstander, kreeg?

Ik las daar ooit een mooie spreuk over.

 

Deze: “Het heeft geen zin om op een muur te blijven bonken in de hoop die in een deur te veranderen.”

Ik vrees dat Willem Engel jullie inmiddels zo krankzinnig heeft gemaakt dat jullie totaal geen medelijden hebben met die twee Duitse politieagenten (en hun families).

Maar goed, ik heb dan toch een keer mijn best gedaan om er bij jullie wat gezond verstand in te rammen.

De rest van het werk laat ik over aan iemand die er wel voor heeft doorgeleerd en met meer geduld dan ik: de psychiater.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Helpt beter dan een ontwormkuurtje.

UPDATE Ach gossie. Willem was gehackt. Zulke bagger tikt hij nooit ? Straks gaat-ie nog beweren dat @viruswaarheid een account van de staat is…