Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Ahmed Marcouch

04-02-2022 09:31

Ahmed Marcouch
Ahmed Marcouch, PvdA. Screenshot NPO.

Beste meneer Marcouch,

Superfijn dat uw gemeente de BOA’s in Arnhem wil toestaan om voortaan een keppel te dragen tijdens hun werk.

Ik begrijp dat veel Joodse gezinnen uit Amsterdam nu overwegen naar Arnhem te verhuizen.

Slaan ze twee vliegen in één klap.

In de eerste plaats ontvluchten ze de stad waar de vaste beveiliging van Joodse instellingen die zijn aangewezen als ‘hoogrisico-object’ door gewapende marechaussees verdwijnt.

Dat is gezien de toename van het aantal ‘verwarde mannen’ geen lekker gevoel voor Joodse mensen.

 

Daarnaast hoeven de Joodse gezinnen de zoons die niet zo goed kunnen leren niet langer fakebaantjes in eigen kring te bezorgen, maar kunnen ze na een LOI-cursusje ‘Buitengewoon opsporingsambtenaar’ in uw stad ook gewoon een respectabele baan als ‘handhaver’ krijgen.

Zeker als ‘inclusiviteit’ in Arnhem hoog op de agenda staat.

“We hebben nog geen Jood.”

“Ik zie hier een Benji in de stapel liggen.”

“Aangenomen!”

One happy family!

 

De ouders blij dat ze het salaris van Benji niet hoeven over te maken aan de zogenaamde ‘werkgever’ van Benji, de zogenaamde ‘werkgever’ van Benji blij dat-ie van dat teringjoch af is en Benji blij dat-ie een uniform mag dragen dat hem de macht geeft om oude vrouwtjes die door rood wandelen met hun rollator te bekeuren.

En hadden we het al over de huizenprijzen gehad?

Hoeveel geld die Joodse gezinnen opeens extra op de bank hebben staan doordat ze flink gecasht hebben op hun huis in Amsterdam en voor veel minder geld een veel mooier huis in Arnhem hebben gekocht?

Het zal mij niks verbazen als Arnhem, als het BOA’s inderdaad wordt toegestaan om een keppel te dragen, een aanzuigende werking zal hebben op Joodse gezinnen met een dommige zoon uit héél de wereld.

Arnhem, de Joodse hemel op aarde.

 

Wel een beetje jammer dat u, om beschuldigingen van het bevoordelen van Joden voor te zijn, ook het islamitische hoofddoekje moet toestaan.

Want als die meiden in Presikhaaf aan de slag moeten als handhaver, weet ik niet of hun mannelijke geloofsgenoten ze nou heel erg serieus zullen nemen. Respect voor moslima’s zit namelijk niet echt in die cultuur gebakken.

Dan is de kans op escalatie toch net effe wat groter dan wanneer er een stoere Benji met een keppel op zijn hoofd voor hun neus staat.

Anyway: het Joodse volk zal u dankbaar zijn!

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Voor als er binnenkort een tekort is aan uniformen.