Media

Wereld Poëziedag: TPO Podcast, eigenlijk ook een soort van poëzie

21-03-2022 16:26

TPO Podcast
Roderick Veelo en Bert brussen, dichters van het poëzierijke TPO Podcast.

Het is Wereld Poëziedag, zeggen ze. Dan zal dat wel zo zijn.

 

NU METEEN LID WORDEN!

 

Wereld Poëziedag is een uitstekende dag om lid te worden van de TPO Podcast-Petje Af-site. Want TPO Podcast is ook een soort van poëzie, wat Bert Brussen en Roderick Veelo eigenlijk poëten maakt, maar omdat de TPO Podcast alleen op dinsdag gratis is te beluisteren en op de vrijdag niet want alleen voor leden  moet je dus lid worden van de TPO Podcast Petje Af-ledensite. Want dan kun je óók op vrijdag naar het poetische geluid van Bertje en Roderick luisteren, minstrelen der poëtica dat het zijn.

Lid worden kan al vanaf 1 euro (per week). Okee, je betaalt minimaal 4 euro (per maand) maar daar krijg je dan tenminste 4 exclusieve TPO Podcast-vrijdagafleveringen voor terug. Als je geluk hebt, en de week een beetje lekker breekt in de maand, krijg je zelfs 5 TPO Podcast vrijdagafleveringen voor maar 4 euro en dan betaal je slechts 80 eurocent per TPO Podcast vrijdagaflevering!

Maar, omdat poëzie meer is dan gedichten alleen is er behalve TPO Podcast-audio ook TPO Podcast-beeld (met audio, duh). Dat is de TPO Podcast Vrijdag The Movie en die kun je dan weer elke zaterdag bekijken als je tenminste lid bent van TPO Podcast Vrijdag Video. Die kost geen vier euro maar zes euro. Wat echt een weggevertje is want voor die zes euro krijg je tenminste VIER keer een TPO Podcast Vrijdag Audio en tenminste VIER keer een TPO Podcast Vrijdag Video!

Dat is dus acht…eh…dinges voor maar ZES euro wat neerkomt op een luizige 1,33 euro per dinges. En als je mazzel hebt krijg je zelfs 10 dinges in één maand wat slechts 60 eurocent per dinges is! En dat in tijden van inflatie.

Zie je wel? Pure poëzie!

TL;DR

 

HIER LID WORDEN HET KAN AL VOOR EEN EURO PER AFLEVERING EN DANKZIJ JOUW LIDMAATSCHAP HOUDEN WE DE TPO PODCAST ADVERTENTIEVRIJ EN ONAFHANKELIJK!

 

Zo, dit mag in je poeziealbum.

 

 

Beluister op Spotify.

Koop TPO Podcast-hebbedingen in onze hebbedingenshop.

Beluister op Itunes.

Beluister op SoundCloud.

Doneer, want TPO Podcast doet niet aan advertenties.

Twitter.

Facebook.

Youtube.

WOKE NIEUWSBRIEF.

WOKE ABONNEE WORDEN.

WWW.TPOPODCAST.NL