Partnerbijdrage

Vrouwen willen in elk beroep mooie lingerie aan

15-04-2022 12:00

Lingerie
Shutterstock

In beroepen waar je in de voorgrond werkt moet je er top uitzien. Als je een podcast doet als vrouw word je niet altijd gezien alleen gehoord. Toch als vrouw wil je dan er ook top uitzien en dat geld ook voor bijvoorbeeld een mooie lingerie. Een beha wordt onder een top vaker gezien dus deze moet er mooi uitzien. Een goede beha mag ook niet onder het werk knellen. Welke bh jij het beste kunt dragen leggen wij je uit.

Een comfortabele sport bh die niet gaat knellen

Een goede bh dragen is belangrijk voor je welzijn. Als je werk hebt waarbij je veel moet bewegen kunnen je borsten flink meebewegen. Ze gaan heen en weer of op en neer en dat kan vervelend zijn. Het dragen van een goede sport bh is dan wel een must. Je kunt dan een sport bh nemen. Niet alleen beschermd een sport bh je borsten tegen de bewegingen maar zit ook nog comfortabel.

Als je geen goede bh draagt kan dat voor pijnlijke momenten zorgen zoals borstpijn, nek of schouderpijn. En als je dan de hele dag nog moet werken kan dat hinderlijk zijn. Als je een sport bh gaat dragen zullen die lasten bijna niet meer voorkomen. Een sport bh vangt de bewegingen op. De sport bh is zo gemaakt dat je borsten strakker erin zitten. Ze kunnen door de sport bh niet meer vrij bewegen.

Je moet als vrouw er wel op letten dat de sport bh je goed past zodat die zich ook goed kan vormen aan je borsten. De juiste cupmaat is wel van belang als je wilt dat de beha goed zit en je borsten gaat beschermen. De bh maat berekenen kun je zelf door de onderwijdte en de bovenwijdte van je borsten op te meten. Het enige dat je nodig hebt is een meetlint en een spiegel. Als je een spiegel hebt kun je nauwkeuriger de maat opmeten.

De Elomi bh speciaal voor vrouwen met een voller figuur

Een Elomi bh heeft een goed draagcomfort voor borsten van vrouwen die een maatje en cupmaatje meer hebben. De Elomi bh geeft een ultieme ondersteuning aan grote borsten. De Elomi bh is verkrijgbaar in felle kleuren en printjes waardoor plussize maten niet meer saai zijn. De Elomi bh’s dragen mooi naar voren en zijn voorzien van een brede rugband die zorgt dat je borsten goed op de plaats blijven zitten.

Niet alleen heb je de Elomi bh of slip in kleuren en printjes maar je kunt ze ook in basic kleuren krijgen. Een vrouw met een voller figuur zal zich gauw sexy voelen in deze lingerie van Elomi. Een Elomi bh en slip zitten comfortabel en bieden genoeg ondersteuning. Er zijn diversie Elomi bh’s. Je hebt de beugel bh, plunge bh, bralette bh of een voorgevormde bh maar ook een push up model.

Wat is belangrijk bij het dragen van een goede BH?

Heb je een bh die goed zit zul je dat merken aan de comfort. Als je werkt beweeg je veel. Je bent dan blij dat je een beha draagt want die houdt alles netjes bijelkaar. Het is niet prettig als steeds de borsten meebewegen. Een beha dragen is belangrijk ook voor je gezondheid.

Een beha zorgt voor stevigheid en een goede ondersteuning van je borsten. Je hebt veel soorten beha’s die je vrouwelijkheid nog meer naar voren brengen. Het belangrijkste is dat de beha een goede pasvorm heeft. De juiste maat is dan echt belangrijk zodat de borsten goed worden beschermd wanneer je veel in beweging bent.

 


 
 

Advertentie

True managed webspace

Lees ook deze artikelen

Mannen dragen tegenwoordig ook gewoon sexy lingerie

Mannenlingerie splijtzwam in grootste regeringspartij België

Beeld: de SAPPH-lingerielijn voor 2015

De jarretel ban

Lingerie, dat is ook mode

Verzamelaars: underneath your clothes

Podcasts

Multi Award Winning TPO Podcast 353 met Beste Presentator Roderick Veelo en Bert Brussen

Lees verder

TPO Podcast 352 met Rodney Veelo and Burt Brussen

Lees verder