Media

Objectieve, neutrale verslaggeving zonder verborgen agenda, wat was dat ook alweer?

05-08-2022 15:10

Emmers
Shutterstock.

Had je al van hét nieuwe TPO 3.0.-project gehoord? Nee? We brengen het graag even onder je aandacht.

 

Hier lees je meer over TPO 3.0.

Hier lees je het TPO 3.0.-manifest.

En hier lees je de TPO 3.0. FAQ.

 

De eerste reacties zijn al binnen:

“Wat een uit-mun-tend stuk. Ik volg zelf lokale Amerikaanse bronnen omdat ik Amerikaanse familie heb en dit slaat de spijker op z’n kop. Nuchter, geen Elsevier/Correspedant/FTM’achtige servicejournalistiek. Steengoede aftrap!

Steun voor je TPO 3.0 initiatief…! Ik ben zojuist lid geworden.

Ik voel je onvrede en frustratie en waardeer al je inspanningen om het Nederlandse medialandschap een beetje bij te sturen richting neutraliteit en feitelijkheid en weg van reuring- en emojournalistiek. Het is me een ingewikkeld en veelkoppig probleem op verschillende niveaus.”

Mooi toch?

Neem nu een abonnement en oordeel zelf!

Het allereerste artikel, geschreven door Hans van Willigenburg, is een interview met Amerikanist Koen Petersen. Hier lees je alvast de gratis bonusquotes.

Het artikel zelf kun je hier lezen.

Heb je al een maand- jaar- of meerjaarlijks abonnement op TPO+? Dan kun je nu inloggen op TPO30.nl en gratis verder lezen! Nog mooier, zolang je TPO+-abonnee blijft (dit geldt ook voor maandabonnees) krijg je volledige toegang tot TPO30.nl én je kunt gewoon TPO.nl blijven lezen, zonder banners en reclame. (Dus eigenlijk twee abonnementen in één, terwijl je er maar één hebt afgesloten, en dat ook nog eens voor de oude prijs!).

Heb je geen TPO+-abonnement?

Dan moet je nu TPO 3.0-abonnee worden.

Dat kost slechts 41 euro (introductieprijs!) voor een heel jaar!

Met dat abonnement kun je een jaar lang alles op TPO30.nl lezen én daarmee lees je TPO.nl zonder reclamebanners, popups, cookies, trackers en meer van dergelijke immer hinderlijke commerciële zaken.

Nu alvast eeuwige dank voor je steun!