Media

‘Net als FDF vond ook Himmler dat Joden het zich niet persoonlijk moeten aantrekken’

10-08-2022 12:31

Surrealisme
Shutterstock.

Er zijn in de wereld best veel mensen die een bloedhekel hebben aan Max Pam. Ik heb dat niet (en wel hierom onder andere.

Er zijn in de wereld ook best veel mensen die vinden dat je niet altijd maar weer Godwins moet maken. Die mensen hebben vaak gelijk, maar Max Pam is een uitzondering die altijd Godwins mag maken omdat als Max Pam Godwins maakt het altijd weer spijker-kop-raak-pareltjes zijn.

Er zijn tot slot veel mensen die vinden dat ik te aardig ben voor Max Pam, kinderen en dieren. Ja, veel mensen vonden Hitler ook te aardig voor kinderen en dieren.

“Ook heeft Mark van den Oever van Farmers Defence Force het lot van de huidige boer vergeleken met dat van de Joden in de Tweede Wereldoorlog. Toen daarover protest kwam, antwoordde Mark ‘dat Joden zich dit niet persoonlijk moesten aantrekken’. Ja, dat vond Himmler ook, je moet het grotere geheel zien. Persoonlijk vind ik boeren die asbest dumpen, brand stichten, auto’s laten verongelukken en zichzelf met Joden vergelijken, grote klootzakken. Maar dat hoeft Mark van den Oever zich persoonlijk beslist niet aan te trekken.

Wie geen nieuwe coronawet wil, wil ook overal de verkeerslichten weghalen, omdat daar toch nooit een ongeluk gebeurt. Zelfs van een levenslang gestrafte is niet heel de mens slecht. Zou het een idee zijn om alleen een deel van de levenslang gestrafte, bijvoorbeeld zijn been of zijn neus, voor altijd gevangen te houden?”

Citaat uit Waarom zou ik mij moeten verbinden met mensen met wie ik niet verbonden wil worden?, door Max Pam in de Volkskrant.