Media

We geloven dat media volwassen burgers écht serieus moeten nemen

05-11-2022 11:09

Typemachine
Shutterstock.

Heb je even tijd voor ons? We willen je wat belangrijks vertellen.

TPO.nl is hét online nieuwsmedium voor intelligente, zelfstandige, hoogopgeleide, kritische, verstandige burgers. Die niet langer aan het handje willen worden genomen door journalisten en hun redacties. Die zelf beslissingen durven nemen. Die zelf wel weten wat ze moeten vinden.

Zowel gratis als achter de paywall publiceert TPO.nl zo neutraal en objectief mogelijk actueel nieuws en journalistiek, ver voorbij de Nederlandse grenzen, zonder verborgen agenda. Geen moralistische pogingen de lezer te beïnvloeden, geen overdaad aan opinie. Geen feiten die worden weggelaten omdat ze misschien kwetsend, stigmatiserend, polariserend of ongepast zouden zijn.

Steun ons!

We doen dit omdat we geloven dat mensen het vertrouwen in de reguliere media steeds verder verliezen door een overdaad aan moralisme en betuttelingsdrang. Door politieke correctheid, teveel entertainmentclickbait en lifestyle-rubriekjes. Waarin steeds meer de nadruk wordt gelegd op emotie, maar steeds minder op relevante feiten.

We geloven dat media volwassen burgers écht serieus moeten nemen. We geloven dat volwassen burgers het niet verdienen als klein kind te worden toegesproken door overbodig uitleggerige journalistiek, met daarin een mening verpakt als neutrale verslaggeving. We geloven dat het beledigen van intelligentie geen onderdeel uitmaakt van serieuze journalistiek.

En bij TPO.nl houden we van je privacy. Daarom doen we er voor abonnees alles aan zo privacyvriendelijk mogelijk te blijven. Omdat we denken dat privacyvriendelijke en advertentievrije, door abonnees betaalde, media de toekomst zijn.

Wil je ons daarin steunen? Elke bijdrage is van belang. Je kunt ons al steunen vanaf slechts 78 eurocent per week.

 

Klik hier en steun ons nu, dit kost je slechts een minuutje!

 

 

Lees ook: Over TPO 3.0. 
Lees ook: het TPO 3.0.-manifest
Lees ook: Stop de trackers en cookies, bescherm je privacy met 99% privacyvriendelijk TPO.nl
Lees ook: Een objectief nieuwsmedium, zonder moralistische woke-agenda of privacyschendende trackers

 

TPO.nl