Media

Nog 0 dagen, 0 uur en 0 minuten/Nog 7 dagen, 23 uur en 59 minuten

16-08-2023 23:59

0000
Shutterstock.

Sorry. De witte rook waarvan ik dacht dat die er vandaag zou zijn, is er nog niet. Dat komt doordat ‘t één en ander nog niet is afgerond (mijn fout) en zolang het niet is afgerond kan ik nog niks definitiefs zeggen. 99,99% zeker is niet hetzelfde als 100% zeker, immers.

Anyway, geen witte rook, geen nieuws.

Dan nog maar een teaser:

Ja! Het staat vast (nouja, voor 99,99% dus) dat er een vernieuwd TPO komt.
Ja! Het staat vast dat ik daar, samen met anderen, prachtige plannen voor heb.
Ja! Het staat vast dat dit nieuwe TPO het eindresultaat is van, más o menos, anderhalf jaar (denk)werk.

En het staat vast dat het nieuwe TPO iets wordt waar velen, zoals degenen die mij de afgelopen tijd hebben geschreven (zeer veel dank daarvoor!), op zitten te wachten: een nieuwsmedium waar vooral de feiten worden gebracht.

Een nieuwsmedium voor mensen die volwassen en intelligent genoeg zijn om helemaal zelf beslissingen te nemen, en gedachten en meningen te vormen aan de hand van de feiten.

Objectief nieuws, no nonsense, zonder (politieke of ideologische) agenda, moralisme en ‘zo dient u deugend te leven’ lifestyle rubrieken.

En, vooral dat, zonder onzinrubriekjes, tearjerkers, slachtofferverhalen, politiek correcte uitleggerigheid, Jip en Janneke-taal, clickbait, ragebait, eenzijdige expertise van al dan niet zelfbenoemde ‘deskundigen’, een overdaad aan opinie* of de laatste roddels over BN’ers. En natuurlijk zonder sportnieuws. (You see what I did there?)

En zoveel meer. Echt, nog. Zo. Veel. Meer!

Maar: nog even geduld.

Ik zet nu de terugtelklok weer aan en laat opnieuw terugtellen naar over een week, in de goede hoop dat er dan wél meer is te vertellen. Zo niet, gaan we gewoon door met terugtellen. Die klok staat vanzelf een keer definitief op nul.

Laatste loodjes —> zwaar wegen.

Ondertussen, blijf vooral betrokken. Mail me je ideeën en gedachten ([email protected]) en vertel me wat voor jou een waardevol nieuwsmedium zou zijn. Ik neem je ideeën graag mee!

 

* = En zo wel dan iig iets wat écht tot nadenken stemt. “Geschreven door iemand die minimaal Kant in het Duits kan lezen!”, roept een ginger hier in de straat.