Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.
Hoi allemaal! Gisteren moest ik een treinreisje maken van Amsterdam naar Assen, waarbij ik 2,5 uur in een trein opgesloten zat rond lunchtijd. Mooi moment dus om een goeie lunch mee te nemen. En omdat ik zo druk ben met m’n kast leegeten, besloot ik een couscoussalade te maken, met alleen nog dingen die ik in huis had. En dat slaagde; ik gebruikte veel verschillende ingrediënten die allemaal nog op moesten én at een lekkere lunch, die heel to-go-geschikt was.
Nodig voor één persoon: 50gr couscous – 1 handje rucola – 1/2 groene paprika – 1/2 tomaat – 3 zongedroogde tomaatjes – wat feta – een scheut olijfolie – een klein handje cashewnoten – 1 eetlepel pompoenpitten
De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.