Column

And the murderer of JFK is…

27-10-2017 08:59

De aanslag op John F. Kennedy ligt inmiddels ruim een halve eeuw achter ons en eindelijk zijn alle documenten vrijgegeven. Tienduizenden pagina’s met alle gegevens over de moord op de Amerikaans president worden as we speak doorgespit door journalisten en complotfreaks. De uitkomst van al deze gegevens zal eenduidig en duidelijk zijn. Mijn theorie zal eindelijk worden bewezen door keiharde feiten.

De moord op Kennedy schokte de wereld. Net als de dood van Elvis en prinses Diana. Er is echter een groot verschil. Kennedy werd vermoord. En ook nog eens op een uitermate amateuristische manier. Voer voor complottheoristen. En niet alleen voor hen. Nog steeds is 60 procent van alle Amerikanen overtuigd dat er een complot zit achter de moord op Kennedy. En dat hebben zij goed gezien.

Het verhaal achter de moord is door mij al meerdere malen uit de doeken gedaan. Maar niemand die wilde luisteren. Terwijl mijn theorie waterdicht is. De moord was zowel knullig als vernuftig. Het werk van een simpele geest gecombineerd met een lenig en sportief lichaam. De moord werd immers vanaf een van de bovenste verdiepingen van een pakhuis gepleegd. Om uit de handen van de politie te blijven moet de schutter rap zijn geweest. Er wordt door verschillende oud-inspecteurs gesproken over een kleine caravan waarover de dader/daders beschikten. Hiermee stonden ze de dagen voor de moord op een camping net buiten Dallas om de plaats van handeling goed te onderzoeken. Op de camping zijn resten gevonden van een sprekende wekker. En als ultiem bewijs voor mijn theorie is het onderzoek naar de moord intern vaak aangeduid als ‘The red nose files – an allememachies big problem’.

Kortom, er is geen twijfel mogelijk, de ware daders achter deze lafhartige moord zijn de huurmoordenaars en tevens broers Bassie en Adriaan van T.