TPOok!

 
ThePostOnline

Anders Doneren?

Direct op rekening of met handige cryptocoins

 

Kunt of wilt u niet gebruik maken van de donatiemogelijkheden die ThePostOnline al heeft? Dan kan doneren ook direct op rekening, of u kunt uw overtollige cryptocoins aan ons overmaken. Liggen er nog wat van die cryptomunten toch maar te verstoffen? Maak ze over aan TPO en wij doen er wat mee.

Direct geld storten? Maak uw donatie over op onderstaand rekeningnummer, ten name van ThePostOnline bv. Vergeet niet in de omschrijving te melden ‘Donatie aan TPO’, onze boekhouder is u dan zeer dankbaar.

NL55 ABNA 0523 1436 56

Heb je (andere) vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]

Bitcoin

Een donatie doen in BTC (Bitcoin)? Dat kan, maak je BTC over naar onderstaand walletadres, of gebruik de QR code van onze bitcoinwallet hier onder.

BTC Wallet

1ApuKQhBdgBt6JqPVVMKf9XN6on25weA2K


Litecoin

Liever uw Litecoins (LTC) overmaken aan ThePostOnline? Dat kan ook. Maak LTC over naar ThePostOnline op onderstaand walletadres.

LTC Wallet

LSULz24yX4LsoeCt6CMpsnGrKgJN4yxKHS


Dogecoin

De DOGE (Dogecoin) is dé donatiecoin. Dan konden wij niet achterblijven, dus u kunt uw donaties in DOGE ook bij ons achterlaten. Maak DOGE over naar ThePostOnline op onderstaand walletadres, of gebruik de QR code van onze DOGE-wallet hier onder.

DOGE Wallet


DP9o4EMY9AJJqdo5mppj4sCKiH7U276sff


Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.